Közélet

Garázdaságba torkollott a tűzijáték

Garázdaságba torkollott a tűzijáték

2017. február 8., szerda
Garázdaságba torkollott a tűzijáték

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség három fiatallal szemben, akik Hódmezővásárhely belvárosában kívántak tűzijátékkal szórakozni.

A vádirat szerint a vádlottak november 5-én az esti órákban indultak el közösen szórakozni Hódmezővásárhely belvárosába. Az induláskor magukhoz vettek több darab tűzijátékot és elhatározták, hogy azt útközben felrobbantják. Egy belvárosi lakóházhoz érve a ház utcafronti ablakpárkányára rakták a tűzijátékot, majd meggyújtották. Ezt követően a vádlottak elfutottak a helyszínről, a tűzijáték felrobbant, melynek hatására a ház ablaküvege, párkánya, valamint redőnye is megrongálódott több mint 10.000.-Ft-os kárt okozva. Az ügyészség a vádlottakat csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével vádolja. A vádlottak bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.