Floorball: a második harmaban döntött a Lizards FT a Szeged ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

floorball_mj73

Veszprémbe látogatott a Szegedi FE a férfi floorball OB II-ben, azzal a céllal hogy visszavágjon a Lizards FT-nek a téli vereségért, azonban a második harmadban négy gólt is szereztek a hazaiak és ez végül döntőnek bizonyult.

Veszprémben folytatta a Szegedi FE a férfi floorball OB II-es küzdelmeit. A csapatok már találkoztak ebben a bajnokságban, akkor a Lizards FT Szegeden tudott nyerni, így a vendégek azzal a céllal érkeztek Veszprémbe, hogy visszavágjanak ezért a vereségért. Marosi és Bérdi sem tudott elutazni a szegedi csapattal a veszprémi túrára, így a hazaiak néggyel több mezőnyjátékkossal kezdhették meg a találkozót.

Az első harmad kiegyensúlyozott játékot hozozz, jobbára a mezőnyben folyt a játék, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, ám gólt egyik alakulat sem tudott szerezni, annak ellenére sem, hogy a Szeged emberelőnyben is támadhatott. A gólnélküli első játékrész után rémálomszerűen alakult vendég szempontból a második harmad, a 24. percben egy védelmi megingást követően megszerezte a vezetést a Veszprém, majd a harmad közepén sikerült növelnie is előnyét a hazai csapatnak. Hiába került ismét emberelőnybe a Szegedi FE, újabb fór maradt kihasználatlanul, ezt pedig nagyon megbüntette a Lizards FT: a negyed végén három percen belül két újabb góllal növelték előnyüket, így az utolsó harmadra négygólos veszprémi előnnyel fordultak a csapatok.

Az utolsó játékrész elején aztán végleg eldöntötte a találkozó sorsát a hazai gárda, egy kapusról bepattanó lövéssel megszerezték ötödik góljukat a játékrész első percében. Ezek után nagyot harcolt a vendég csapat, Papp, Papdi és Csordás is betalált, de ennél közelebb már nem sikerült jönnie a Szegednek. A Szegedi FE két hét múlva a Miskolc ellen folytatja hazai pályán.

Férfi floorball OB II

Lizards FT – Szegedi FE 5 – 3 (0-0, 4-0, 1-3)

Szegedi pontszerzők: Bozsó (0+1), Csordás (1+0), Papdi (1+1), Papp B. (1+0), Papp T. (2 perc), Papp Z. (0+1).

Előző sztori

Körözött autókat foglaltak le Röszkén és Kiszomboron

Következő sztori

Baleset történt az M43-as autópályán