Sport

Floorball: a második harmaban döntött a Lizards FT a Szeged ellen

Floorball: a második harmaban döntött a Lizards FT a Szeged ellen

2017. február 13., hétfő
Floorball: a második harmaban döntött a Lizards FT a Szeged ellen
floorball_mj73

Veszprémbe látogatott a Szegedi FE a férfi floorball OB II-ben, azzal a céllal hogy visszavágjon a Lizards FT-nek a téli vereségért, azonban a második harmadban négy gólt is szereztek a hazaiak és ez végül döntőnek bizonyult.

Veszprémben folytatta a Szegedi FE a férfi floorball OB II-es küzdelmeit. A csapatok már találkoztak ebben a bajnokságban, akkor a Lizards FT Szegeden tudott nyerni, így a vendégek azzal a céllal érkeztek Veszprémbe, hogy visszavágjanak ezért a vereségért.

Marosi

és

Bérdi

sem tudott elutazni a szegedi csapattal a veszprémi túrára, így a hazaiak néggyel több mezőnyjátékkossal kezdhették meg a találkozót. Az első harmad kiegyensúlyozott játékot hozozz, jobbára a mezőnyben folyt a játék, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, ám gólt egyik alakulat sem tudott szerezni, annak ellenére sem, hogy a Szeged emberelőnyben is támadhatott. A gólnélküli első játékrész után rémálomszerűen alakult vendég szempontból a második harmad, a 24. percben egy védelmi megingást követően megszerezte a vezetést a Veszprém, majd a harmad közepén sikerült növelnie is előnyét a hazai csapatnak. Hiába került ismét emberelőnybe a Szegedi FE, újabb fór maradt kihasználatlanul, ezt pedig nagyon megbüntette a Lizards FT: a negyed végén három percen belül két újabb góllal növelték előnyüket, így az utolsó harmadra négygólos veszprémi előnnyel fordultak a csapatok. Az utolsó játékrész elején aztán végleg eldöntötte a találkozó sorsát a hazai gárda, egy kapusról bepattanó lövéssel megszerezték ötödik góljukat a játékrész első percében. Ezek után nagyot harcolt a vendég csapat,

Papp

,

Papdi

és

Csordás

is betalált, de ennél közelebb már nem sikerült jönnie a Szegednek. A Szegedi FE két hét múlva a Miskolc ellen folytatja hazai pályán.

Férfi floorball OB II

Lizards FT - Szegedi FE 5 - 3 (0-0, 4-0, 1-3)

Szegedi pontszerzők:

Bozsó (0+1), Csordás (1+0), Papdi (1+1), Papp B. (1+0), Papp T. (2 perc), Papp Z. (0+1).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.