Farsangi előadással készül a Korábban Érkeztem Alapítvány

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Korábban Érkeztem Alapítvány, a “mindenév farsangján” megrendezett sikeres színházi programjának folytatásaként újra a gyermeknek és családoknak szóló vidám interaktív színielőadást szervez.

Február 25-én, szombaton 11 órakor mutatják be a Parázsfuvolácska című darabot két felvonásban a Szegedi Nemzeti Színházban.

A Korábban Érkeztem Alapítvány kuratóriumi tagja, – a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója – Gyüdi Sándor a következőképp foglalja össze a színdarabot:

„A közönség Sarastro Cirkuszában izgulhatja végig Tamino és Pamina, illetve Papageno és Papagena egymásra találásának történetét, Lackfi János szellemes szövegével, a legkisebbek számára is követhető módon. Bohócok, akrobaták, légtornászok, késdobálók, tűznyelők, varázslókés Mozart halhatatlan muzsikája… Akár a mesében! A színpad cirkuszi kavalkádjában felizzik a gyűlöltség, de végül a szeretet tüze lángol fel, úgy árad a varázslat a nézőtérre, és éleszt parazsat, melegséget a nézők szívében.“

Azok a gyerekek, akik február 25-én visznek magukkal bármilyen jelmezt, a Parázsfuvolácska előadásának végén egy próbateremben gyorsan magukra ölthetik, majd valamennyien a színpadra mehetnek, ahol egyenként fénykép készül róluk – igazi színpadon, igazi díszletek között!

Előző sztori

Tömegbaleset az M43-ason – Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat

Következő sztori

A Kúriához fordul az ásotthalmi rendelet ügyében a kormányhivatal