Kultúra

Farsangi előadással készül a Korábban Érkeztem Alapítvány

Farsangi előadással készül a Korábban Érkeztem Alapítvány

2017. február 16., csütörtök
Farsangi előadással készül a Korábban Érkeztem Alapítvány

A Korábban Érkeztem Alapítvány, a "mindenév farsangján" megrendezett sikeres színházi programjának folytatásaként újra a gyermeknek és családoknak szóló vidám interaktív színielőadást szervez.

Február 25-én, szombaton 11 órakor mutatják be a Parázsfuvolácska című darabot két felvonásban a Szegedi Nemzeti Színházban. A Korábban Érkeztem Alapítvány kuratóriumi tagja, - a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója -

Gyüdi Sándor

a következőképp foglalja össze a színdarabot: „A közönség Sarastro Cirkuszában izgulhatja végig Tamino és Pamina, illetve Papageno és Papagena egymásra találásának történetét,

Lackfi János

szellemes szövegével, a legkisebbek számára is követhető módon. Bohócok, akrobaták, légtornászok, késdobálók, tűznyelők, varázslókés Mozart halhatatlan muzsikája... Akár a mesében! A színpad cirkuszi kavalkádjában felizzik a gyűlöltség, de végül a szeretet tüze lángol fel, úgy árad a varázslat a nézőtérre, és éleszt parazsat, melegséget a nézők szívében.“ Azok a gyerekek, akik február 25-én visznek magukkal bármilyen jelmezt, a Parázsfuvolácska előadásának végén egy próbateremben gyorsan magukra ölthetik, majd valamennyien a színpadra mehetnek, ahol egyenként fénykép készül róluk – igazi színpadon, igazi díszletek között!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.