Kultúra

Busó maszkok a Móra-múzeum farsangi játszóházában

Busó maszkok a Móra-múzeum farsangi játszóházában

2017. február 16., csütörtök
Busó maszkok a Móra-múzeum farsangi játszóházában
farsang01

Busó maszkok, billegő bohócok, színes álarcok és különleges farsangi dekorációk készülnek majd a Móra Ferenc Múzeum farsangi játszóházában. Február 18-án, szombaton 10 és 13 óra között várják a lelkes farsangolókat, kicsiket és nagyokat a múzeum közösségi terében.

„Itt a farsang, áll a bál…” – ez a mottója a Móra Ferenc Múzeum farsangi játszóházának, ahová nem csak a gyermekeket, hanem a kézműveskedést kedvelő felnőtteket is várják. Szombaton 10 és 13 óra között felelevenítik a múzeumpedagógusok a farsanghoz kötődő szokásokat, népi hagyományokat, miközben szebbnél szebb tárgyakat alkothatnak a résztvevők. A kézműveskedős asztaloknál készül majd busó maszk, színes álarc, billegő bohóc, zacskó-fej és különböző farsangi dekoráció is. A játszóház célja, hogy tartalmas kikapcsolódást nyújtson a szombati ebéd előtt a családoknak és az egyénileg érkezőknek egyaránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.