Asztalitenisz: fontos mérkőzésen ikszelt az ATSK Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

asztalitenisz_pingpong

Kulcsfontosságú mérkőzésen játszott döntetlent az ATSK Szeged a férfi NB II-es asztalitenisz bajnokság aktuális fordulójában, ám ezzel a Mezőberény került közelebb a feljutáshoz.

Szombaton az NB I-be való feljutás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést rendeztek a napfény városában, ugyanis az ATSK Szeged a HED LAND Mezőberényt fogadta. Az előjelek nem voltak a legjobbak a győzelmi kényszerrel asztalhoz álló hazaiak számára, hiszen egyik legjobbjuk Ferencz Viktor félig sérülten, közel két hét kihagyással vállalta a játékot.

Az összecsapás elején a felek felváltva nyerték a mérkőzéseket, majd a vendégeknek sikerült meglépniük, már 6-4-re illetve 8-6-ra is vezettek. Az utolsó négy találkozó előtt tehát a szegediek tudták, hogy már nem hibázhatnak, ha otthon szeretnék tartani mind a 2 pontot.

Ferencz ennek megfelelően remek játékkal győzte le Tarkót, Márki azonban 2-0-ás vezetésről kikapott Thúróczytól, így a döntetlenért is küzdenie kellett a hazaiaknak. Végül Nagy Bence és Bohács is megnyerte a maga találkozóját, így csak úgy mint az ősszel, ezúttal is 9-9-es döntetlent hozott a két csapat mérkőzése, amivel a vendégek nagy lépést tettek a feljutás felé.

Asztalitenisz NB II

ATSK Szeged I. – HED LAND Mezőberény 9-9
ATSK győzelmek: Dr. Bohács Gábor 4, Ferencz Viktor 3, Nagy Bence 1 valamint a Dr. Bohács/Ferencz páros 1.

Előző sztori

Fajmentő program indul a SZTE Füvészkertjében

Következő sztori

Felborult egy autó a Közép fasornál