Bulvár

Tűzesethez és műszaki mentésekhez riasztották a tűzoltókat hétvégén

Tűzesethez és műszaki mentésekhez riasztották a tűzoltókat hétvégén

2017. január 23., hétfő
Tűzesethez és műszaki mentésekhez riasztották a tűzoltókat hétvégén
Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Szétfagyott vízvezeték okozott gondot Szegeden egy családi ház pincéjében, Kisteleken teherautó gyulladt ki, egy idős embert pedig kórházba kellett szállítani.

Másfél méteres magasságban állt a víz egy szegedi, Szúnyog utcai családi ház pincéjében szombaton délelőtt. A vízvezeték fagyott szét, a víz az ott tárolt elektromos eszközöket is veszélyeztette. A szegedi tűzoltók szivattyúk segítségével rövid idő alatt eltávolították a felgyülemlett ivóvizet. Egy tojásokat szállító kisteherautó gyulladt ki vasárnap délelőtt Kistelek belterületén. A helyi katasztrófavédelmi őrs egysége egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtotta el a lángokat. A sofőr nem sérült meg a tűzesetben. Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba két idős embert vasárnap kora reggel. Apátfalva egyik családi házához riasztották az egységeket. A makói tűzoltók műszerei alacsony szén-monoxid-koncentrációt jeleztek a lakóház helyiségeiben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.