Közélet

Tóth Péter: Csak látványberuházások a kormányfő által meglebegtetett milliárdok

Tóth Péter: Csak látványberuházások a kormányfő által meglebegtetett milliárdok

2017. január 31., kedd
Tóth Péter: Csak látványberuházások a kormányfő által meglebegtetett milliárdok
toth_peter02_gs

Politikai szmog csapódott le a Dél-Alföld szívében, amikor a múlt politikusai az emberek feje fölött döntöttek a jövőjükről - írja a Jobbik szegedi alapszervezetének reagálása Orbán Viktor látogatására.

Több mint ötvenmilliárd forint

szétosztásáról egyezett meg

Orbán Viktor

és

Botka László

Szegeden. "Az elmúlt évek során – annak ellenére, hogy milliárdok vándoroltak keresztül városunkon – Szeged teljesen lemaradt a városversenyben, munkahelyek tucatjait szüntették meg, a szegénység és az elvándorlás soha nem látott méreteket öltött" - írja közleményében

Tóth Péter

önkormányzati képviselő, a Jobbik szegedi elnöke. A most meglobogtatott milliárdok megint csak látványberuházások, melyek mögött ismét meghúzódnak azok az „enyves kezek”, kivitelező és projektcégek, amelyek az elmúlt évtizedek során a gazdasági növekedést, a valódi munkahelyteremtést és a családok megélhetését ellehetetlenítették az egész régióban. Kritikus kérdés az egyezkedésben a szegedi Jobbik, hogy a beígért milliárdok vajon csak Szeged érdekét szolgálják-e vagy – az MSZP miniszterelnök-jelöltjén keresztül – a kommunista utódpárt mesterséges életben tartását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.