Labdarúgás: munkába lendült a Szeged-Grosics

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Hétfőn újból találkoztak a Szeged 2011-Grosics Akadémia keretének tagjai és az együttes szakmai stábja: Germán Tamásék számára január kilencedikén megkezdődött a felkészülési időszak.

Hétfőn megkezdődött a munka a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál: az NB II-ben nyolcadik helyen telelő együttes január kilencedikén kezdte meg a felkészülést a február 19-én rajtoló tavaszi idényre. Az idei első találkozás alkalmával a szakmai stáb ellenőrizte, hogy az ünnepek idejére előírt munkát elvégezték-e a játékosok, egy súlymérést követő teszt után az edzések vették át a főszerepet: ahogyan korábban, úgy ezúttal is napi három foglalkozással készül a csapat, egy délelőtti tréninget követően egy konditermi program követi, majd egy újabb edzés szerepel a programban. A Szeged-Grosics január 22-én utazik el a törökországi Belekbe a tíznapos edzőtáborra, addig nem játszik felkészülési mérkőzést, mint Klausz László elmondta, ez a két hét az extenzív munkáról fog szólni.

A keret tagjai közül mindenki egészségesen érkezett vissza a téli rajtra: a sérüléssel bajlódó Pászka Lóránd állapota sokat javult, de még továbbra is külön edz, akárcsak Hegedűs Martin, akinek a felépüléséhez szintén szükség van még időre. A felnőttekkel készül az őszt a Grosics Akadémia U19-es együttesében töltő két játékos, Kasuba Dániel és Molnár János is, információink szerint várhatóan nem lesz nagyobb mozgás a keretben a téli átigazolási időszak alatt.

A felkészülési mérkőzésekkel kapcsolatban annyi biztos, Törökországban január 26-án az azeri másodosztályú FC Sabail-al, míg harmincadikán a kazah élvonalbeli FK Irtish Pavlodar-ral találkoznak Klausz László tanítványai, míg a hazaérkezést követően február negyedikén a szintén NB II-es Szolnokkal, kilencedikén a Hódmezővásárhelyi FC-vel, míg tizenkettedikén a Politechnica Temesvárral találkozik a csapat.

Előző sztori

Vízilabda: a válogatott összetartás után a Szolnok ellen folytatják Manhercz Krisztiánék

Következő sztori

Tenisz: Csehországban kezdi meg az új évet Drahota-Szabó Dorka