Sport

Kosárlabda: kaposvári sikerével kupadöntős a Szedeák

Kosárlabda: kaposvári sikerével kupadöntős a Szedeák

2017. január 14., szombat
Kosárlabda: kaposvári sikerével kupadöntős a Szedeák
szedeak_szolnok52_gs

Fordított, és megszerezte első idegenbeli sikerét a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely kaposvári győzelmével ott lesz a Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

Sorsdöntő meccs várt a Naturtex-SZTE-Szedeákra a Kaposvár vendégeként, hiszen a 13. fordulóban rendezett találkozó után eldőlt, hogy ki lehet ott a Magyar Kupa nyolcas döntőjében, ehhez még egy vereség is elég lett volna a Szedeáknak, amennyiben a Kecskemét vereséget szenved az Alba vendégeként - egy győzelemmel viszont a többi eredménytől függetlenül bebiztosíthatta volna helyét a kupadöntőben

Nikola Lazic

csapata, amelyben ott volt a sérüléssel bajlódó

Marko Boltic

és

Bán Tibor

is, bár utóbbi végül nem lépett pályára. Boltic kettese nyitotta a meccset, majd hol itt, hol ott volt az előny, az első tíz perc kiegyenlített játéka után 19-19-et mutatott az eredményjelző. Az első komolyabb előnyt 12 perc után a Kaposvár alakította ki, a hazaiak előbb

Cooke

, majd

Duren

kosaraival hét pontra megléptek, de Nikola Lazic időkérését követően Duren kilencre növelte csapata fórját. (30-21) Állandósulni látszótt a 8-10 pontos kaposvári előny, hiába érkezett egy-egy tripla

Andrija Cirictől

és

Ivan Lilovtól

, közelebb nem tudott férkőzni a Szedeák, amely hiába szerzett nyolc támadólepattanót az első félidőben, ezeket nem tudta pontokra váltani, így a nagyszünetben 48-37-re vezetett a KKK. A fordulás után már 15-el is vezetett a Kaposvár, ám ezt követően két gyors akcióval zárkózott a Szeged, így időt is kért

Fekete Ádám

. (52-43) Ciric és

Juhos Levente

hármasával egyre közelített a Szedeák, a harmadik negyed utolsó három percében pedig nem tudott kosarat szerezni a Kaposvár, ezt pedig remekül meglovagolták a szegediek, és Boltic utolsó pillanatokban szerzett kosarával négy pontnyira csökkentették a különbséget az utolsó tíz perc előtt. (63-59) Andrija Ciric harmadik triplájával hosszú idő után vezetett a Szedeák (67-68), majd ismét a szegedi kapitány, és Wirth Ádám is elsüllyesztett egy hármast, így hét ponttal meglépett a Szedeák, amely a folytatásban egy 13-0-s rohanást produkálva 78-67-re vezetett a meccs záró öt perce előtt. Kapaszkodott a KKK, amely megragadta az utolsó esélyét, és mindent bevetett a győzelemért, de háromnál közelebb nem tudott zárkózni, még úgy sem, hogy Ivan Lilov jó pár büntetőt kihagyott, miután a hazaiak rendre faultolták őt. Végül hét ponttal, 94-87-re tudott nyerni a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely akárcsak tavaly, idén is le tudta győzni a Kaposvárt idegenben - ez a győzelem pedig azt jelentette, hogy függetlenül a többi meccs végeredményétől, a szezon első idegenbeli sikere egyben kupadöntőt is ért a Szedeáknak. A kiírás szerint a Magyar Kupa nyolcas döntőjében nincs kiemelés, így bárki jöhet majd a szegedieknek a többi résztvevő (az Alba Fehérvár, a Körmend, a ZTE, a Kaposvár, a Pécs, a Falco és a Szolnok lesz még ott a döntőben) közül. A kupadöntőig azonban még van teendője a Szedeáknak, hiszen jövő héten egy még keményebb idegenbeli mérkőzés vár Andrija Ciricékre, akik a Körmendhez utaznak majd január 22-én.

Ami a statisztikát illeti

A csapatmutatók tekintetében a Szedeák jobban triplázott ellenfelénél (17 szegedi trojkából nyolc landolt a gyűrűben, a túloldalon 19 dobásból öt volt pontos), a büntetőket viszont a hazaiak dobták jobban, csak ötöt rontottak el 23-ból, míg 34 szegedi büntetőből 22 volt pontos. A lepattanócsata egál lett (31-31), viszont a tíz szerzett labda egészen remek mutató a Szedeák részéről, miképp kevesebbszer is adta el ellenfelénél a labdát Nikola Lazic csapata, és az asszisztok terén is jobbat produkált, mint a KKK. Az egyéni teljesítmények terén Marko Boltic kiemelkedett a mezőnyből: a Szedeák irányítója 40-es VAL-t produkált, mindössze négy dobása nem zárult kosárral a 19-ből (8/10 kettes, illetve 7/9-es büntetőzés), 23 pontja mellegg hat lepattanó, három szerzett labda, a mezőny magasan legtöbb, kilenc kiosztott gólpassza, és szintén a legtöbb, tíz kiharcolt fault áll a neve mellett, negatív oldalon pedig csak a három eladott labda és a négy fault szerepel - nem túlzás azt mondani, igazi motorja volt ma a Tisza-partiaknak pályán töltött 39 perce alatt. Mellette Andrija Ciric és Juhos Levente is kiemelhető: a Szedeák kapitánya 21 pontot szerzett 32 perce folyamán, volt öt lepattanója, 2 szerzett labdája egy asszisztja és öt kiharcolt faultja, ráadásul a legtöbb triplát szerezte a mezőnyből, így 23-as VAL-al zárt. Juhos Levente egy remek dupla-duplát szállított: 35 perc alatt 15 pontot és 10 lepattanót szállított, és volt még két szerzett labdája is. Ivan Lilov 34 percet játszott, ez alatt 17 pontot szerzett, és volt három gólpassza, viszont hét büntetőt is elrontott a bolgár válogatott játékos. Nenad Sulovic 13 pontig jutott 35 perce alatt, volt öt-öt lepattanója és gólpassza, és egy szerzett labdája. A Szedeákból még Wirth Ádám lépett pályára, aki 18 percet játszhatott, 5 pontját egy triplából és két büntetőből szerezte, de volt egy lepattanója és egy szerzett labdája is, míg Vágvölgyi Ákos 3 perce alatt pontot nem szerzett. A Kaposvárból Hendlein Roland játszott remekül: 18 pontot és nyolc lepattanót szerzett, mellette peig a mezőny második legeredményesebb triplázója, Fodor Márton emelhető ki, aki 23 pontig jutott.

ONLINE
Kaposvár - Szedeák
89 : 94
(19-19, 29-18, 15-22, 26-35)

Férfi kosárlabda NB I/A, 13. forduló

Kaposvári KK - Naturtex-SZTE-Szedeák 89 - 94 (19-19, 29-18, 15-22, 26-35)

Kaposvár, 800 néző. Vezette: Benczur Tamás, Török Róbert, Kulcsár Tibor (Forrai Sámuel).

Kaposvár:

Wisseh 11, Duren 12, Cooke 9/3, HENDLEIN 18/3, Simms 10. Csere: FODOR 23/9, Baki 2, Grebenár -, Papp 4.

Vezetőedző:

Fekete Ádám.

Szedeák:

BOLTIC 23, Lilov 17/3, CIRIC 21/12, JUHOS 15/6, Sulovic 13. Csere: Wirth 5/3, Vágvölgyi -.

Vezetőedző:

Nikola Lazic.

Kipontozódott:

Baki (40'), Fodor (40'), Wisseh (40) ill. Sulovic (39'). Fekete Ádám:

"Gratulálok a Szegednek, a második félidőben extrán játszottak. Mi beleestünk abba a hibába, hogy a harmadik negyedben elhittük, hogy megvan a meccs. Onnét ritmust vesztettünk és rossz döntések sorozatát hoztuk. Eddig jól működtünk a szezonban ez volt az első ilyen meccsünk. Ez is a mi csapatunk, de megígérjük szurkolóinknak, hogy a következő találkozón mindent megteszünk azért, hogy kijavítsuk a hibánkat. (delfinek.hu)"

Nikola Lazics:

"Megérdemelt győzelmet arattunk. A második félidőben jobban játszottunk, elsősorban a védekezésben javultunk nagyot. Komplikált lett a vége, mert sok büntetőt kihagytunk, de így is nagy győzelmet arattunk. (delfinek.hu)"

Online közvetítésünk

VÉGE

IV. negyed 89-94 (19-19, 29-18, 15-22, 26-35)

40'

Duren beleáll a triplába, de lejön, Wirth megszerzi a lepattanót - ezzel végleg eldőlt! Duren még odaüt Wirthnek, de ez már lényegtelen: akárcsak tavaly, megint nyer Kaposváron, ezzel ott van a legjobb nyolc között a Szedeák a kupában! Wirth bedobja mindkettőt, 87-94. Papp még bedob egy középtávolit, de dobja csak nyugodtan, semmit nem befolyásol: 89-94-RE NYER KAPOSVÁRON A SZEDEÁK, EZZEL MEGVAN A SZEZONBELI ELSŐ IDEGENBELI SIKER, ÉS OTT VAN A KUPA NYOLCAS DÖNTŐJÉBEN NIKOLA LAZIC CSAPATA!

40'

Wisseh is begyűjti az ötödiket, egyértelmű a cél, hátha Lilov kihagyja mindkettőt: de most nem hibázik, mindkettő bent, 87-92!

40'

ANDRIJA CIRIC! Egy kiváló megindulás, és egy bomba zsákolás! 86-90! Még faultol egyet, de Wisseh csak az egyiket dobja be, 87-90.

40'

Wisseh eladja: Lilov megint büntetőzhet, de megint kihagy egyet: a második már bent, na, 83-88, innen már nem lehet elbukni! Cooke azért még rápróbál, be is esik a hármasa, 86-88..

40'

Baki is kipontozódik, Lilov mehet újra a vonalra: a második már bent van, 81-86. Wisseh még beejt egy közelit, 83-86 - Ciric kap egy faultot, Fodornak is az ötödik. Be kell dobni ezeket! Csak a második bent, 83-87.

40'

Cooke triplája nem jó, de Papp szed egy támadót: Fodor ez ki is használja, négy pontra csökken a különbség, még fél perc.

40'

Sulovic viszont kiszáll a meccsből, begyűjti ötödik hibáját. Fodor még egy lehetőséget ad csapatának közelijével, 78-85. Papp rögtön odaüt Lilovnak, aki megint kihagyja mindkettő büntetőjét!

40'

Juhos dobhat még büntetőket Simms hibája után: csak az első jó, 76-85. Baki is faultol, az utolsó szalmaszálba kapaszkodik a Kaposvár, viszont Lilov mindkettőt kihagyja.

39'

Hendlein beleáll a triplába, de ez sem jó, viszont Cooké a pattanó, aki ezt visszaejti, 74-83. Boltic büntetőzhet megint: az egyik bent, 74-84. Papp is odaállhat a vonalra: ő nem ront, 76-84, még egy perc.

39'

Fodor faultolja Bolticot: mindkettőt bedobja, 72-83. Másfél perc még, Fodor kihagyja a triplát.

38'

Wirth triplája egy picit hosszú, majd Sulovic okosan faultolja Durent - igaz, innentől neki is figyelnie kell, ez a negyedik neki. Duren bedobja az első büntetőt, a másodikat viszont kihagyja - de Wisseh megszerzi a pattanót, 72-81.

38'

Cooke hármasa nem jó, de Duren megszerzi a pattanót, Duren pedig visszateszi, 71-79. Figyelni, nem dőlt még ez el. Lilov középtávolija lejön, de Sulovic megszerzi a szegediek kilencedik támadólepattanóját. Ezt Lilov meg is bünteti, 71-81.

37'

Wirth Ádám elképesztően fontos labdaszerzése után Cooke faultolja Bolticot: ő állhat a vonalra. Bent az első, a második viszont lejön, 69-79. Három perc vissza, tíz pont a Szedeák előnye.

36'

Hendlein töri meg a kaposvári csendet, 13-0-s futást produkált a Szedeák, ezt most büntetőből töri meg Hendlein, mindkettő jó tőle, 69-78.

35'

Fodor közelije után megvan Juhos tizedik lepattanója, szép kis dupla-dupla tőle. BOLTIIIIIC! Ez is bent van tőle, képtelen hibázni, 11 pontos szegedi előny, 67-78!

35'

Boltic pedig befejezi: ma is elképesztően játszik az iránytó, 17 pont, 9 gólpassz. 67-76, kilenc pontra meglép a somogyiaktól Nikola Lazic együttese, úgy, hogy alig öt perc van hátra!

34'

Eladja a labdát a Kaposvár, és Wirt ráemeli a triplát... BENT VAN! 67-74, hét pontra meglép a Szedeák! Sulovic visszaszerzi Wissehtől, ez az!

33'

MEGINT CIRIC! Mit művel most a szegedi kapitány, két tripla egymás után, 67-71, ez volt a hetedik hármas a Szedeáktól!

32'

ANDRIJA CIRIC! A harmadik tripla tőle, és ezzel vezet a Szedeák, 67-68! Fodor trojkája pontatlan, Juhos pedig letépi a kilencedik pattanóját.

32'

Wisseh kettese után most nincs meg a pattanó, Simms ezt megbünteti, 67-65. Visszajött a meccsbe a Szedeák, teljesen nyílttá vált a meccs az utolsó negyedre!

31'

Juhos szerzett labdája után most nem tudja pontosan befejezni, Hendlein viszont szabadon zsákolhat, visszaveszi a vezetést a KKK, 65-63. De csak eddig: Juhos szép ejtése, 65-65, ki más szolgálta ki, mint Boltic!

31'

CIRIC! Megfelezi a különbséget a szegedi kapitány, 63-61. Wisseh is begyűjti a harmadik hibáját, majd Juhos beemel egy középtávolit Boltic hetedik gólpassza után, ezzel egál: 63-63!!

Ráadásul az Alba tartja továbbra is magabiztos előnyét: 29 ponttal, 71-42-re vezetnek a fehérváriak a Kecskemét előtt - ha csak nem történik csoda az utolsó negyedben, akkor ott lesz a nyolcas döntőben a Szedeák!

III. negyed 63-59 (19-19, 29-18, 15-22)

30'

Ciric szerzi meg Simms pattanóját, Boltic pedig egymaga elindul: és befejezi, megint fantasztikusan játszik a szegedi irányító!!! 63-59, ez a negyed vége, mindössze négy pont a különbség az utolsó negyed előtt!

29'

Baki triplája lejön, Juhosé a pattanó, ki másé?! Grebenár is beüti a harmadikat, így le is kapja őt edzője: Ciric pedig bedobja megint mindkét büntetőjét, 63-57.

28'

Wirth váltja a négyfaultos Lilovot. Ciric állhat a vonalra Grebenár hibája után: mindkettő jó, 63-55.

27'

Bolticnak is megvan a negyedik hibája: Duren mindkét büntetőt bedobja, 63-53. Juhos triplája lejön, ahogy Duren kinti kísérlete is.

27'

Lilov is tíz pont fölé jut egy jó ejtéssel, 60-53. Kulcskérdés, hogy erről a pontról merre mozdul el a meccs: ha növelné az előnyét a Kaposvár, azzal nehéz helyzetbe kerülhetne a Szedeák, ha viszont csökkene a különbség, akkor még bármi lehet ezen a meccsen.

26'

Grebenár ejtését Hendlein tudja visszapöcizni, 58-49. Juhos is eléri a tíz pontot betörése után, 58-51. Hendlein gyorsan válaszol, 60-51.

25'

JUHOS! Jönnek a szegedi triplák, most Juhos is szerez egyet, 56-49. Ajj, de kár ezért, Ciric azzal a lendülettel, ahogy megszerzi, el is veszíti a labdát. Hét pont, semmi nincs még veszve.

25'

CIRIC! Az első szegedi, aki két triplát tud elsüllyeszteni, 58-46. Wisseh trojkája már nem olyan pontos, Sulovicé a pattanó.

24'

Lejön Simms hármasa, Juhos szerzi újabb lepattanóját. Sulovic hasonlót akart, mint az imént, de Duren ebben most megakadályozza, és megszerzi a labdát, majd be is ejti, 56-43.

24'

Wisseh passzát Simms zsákolja be két kézzel, ez most figyelmetlenség volt védekezésben, 54-43. Sulovic nem tud válaszolni a körtéből.

23'

Cooke triplája, és Hendlein kettese sem jó, majd Sulovic inkább kiosztja Bolticnak, aki elindul vele, és beejti! 52-41. Boltic szerez egy labdát Cooke-tól, Lilov indulhat, be is zsákolja, 52-43! Ez lesz az, időt is kér a Kaposvár!

22'

Sulovicé az első szegedi pont a szünet után, 52-39. Ciric ugyan megszerzi Fodortól, de vissza is adja Wissehnek.

21'

Juhos közelije azonban nincs bent, ami ennél is nagyobb baj, hogy Lilov a negyedik faultját gyűjti be: Fodor mindkét büntetőjét bedobja, 52-37. A bolgár kihagyja a tripláját is, majd Boltic is odaüt Wissehnek, neki ez a harmadik.

21'

A második félidő első kosarát is a Kaposvár szerzi, Fodor ezzel már 16 pontnál jár, 50-37. Lilov remekül blokkolja Wisseh-et, ez elindíthatja a Szedeákot!

A másik két, szegedi szempontból fontos meccsen a szünetben a Szolnok 36-30-ra vezet a Körmend ellen, míg az Alba Fehérvár 30 ponttal, 53-23-ra vezet a Kecskemét ellen: mindez azt jelenti, hogy húsz percnyire van a kupadöntőtől a Szedeák!

II. negyed 48-37 (19-19, 29-18)

20'

Wisseh tempója kiperdül, Ciric pedig ugyan megszerzi a lepattanót, de már nincs idő akcióra: tizenegy ponttal vezet a Kaposvár a nagyszünetben, hiába a nyolc szegedi támadólepattanó szemben a három hazaival, egyelőre ezekkel az esélyekkel nem tud élni a Szedeák.

20'

Sulovic szépen ejti be Boltic passzát, 45-37. Hendlein viszont beszór egy trojkát, nem mintha lenne erre jó idő, de ez most kifejezetten rosszul jött, 48-37. Eladja a labdát a Szedeák - húsz másodperccel a vége előtt még időt kér a Kaposvár.

19'

Sulovic kihagyja az elsőt, a második már bent, 43-35. Vágvölgyi faultja után Fodor is odaállhat a vonalra: ő nem ront, 45-35.

19'

Simms rossz középtávolija után Ciricé a pattanó, majd Lilov is elengedi újra kintről, de ez nem jó, viszont Sulovic megszerzi a labdát. Wisseh faultolja a centert, aki majd büntetőzhet: de előbb időt kér a Kaposvár.

18'

Boltic negyedik gólpassza után Sulovic ejti be a festékből, 41-34. Cooke sem hibázza el közelről, 43-34.

17'

LILOV! Az első triplája a bolgárnak, reméljük, nem az utolsó! 39-32. Wirth is összeszedi a három hibáját, Vágvölgyit küldi be helyette Nikola Lazic. Fodor büntetőzhet: mindkettő jó, 41-32.

17'

Baki beüti a harmadik faultját, most Boltic ellen, le is hozza őt a Kaposvár mestere, visszajön Cooke. Boltic bedobja mindkét büntetőjét, 37-29. Wisseh ezt most könnyedén vihette végig, 39-29.

16'

Boltic most eladja, Lilov pedig megállítja Bakit, aki így büntetőzhet: mindkettő bent, 37-27, tíz pontos hazai vezetés. Ciric kísérlete most hosszú.

16'

Hasonló szituáció a túloldalon: Wisseh Wirth faultjával együtt teszi be, de kimarad a büntető, 32-24. CIRIC! Visszajön a szegediek kapitánya, és rögtön egy triplával jelentkezik, 32-27! Sajnos Fodor rögtön visszadobja, 35-27.

15'

Boltic töri meg a szegedi csendet, egymaga megint elindul, és be is fejezi a ziccert, 30-23. Sőt, jöhet a büntető is, Papp még odaütött: ez is bent, 30-24.

14'

Lilov sem tudja befejezni, de megint megvan a pattanó: ebből most már kellene a kosár, de Juhos nem tudja beemelni. Nem úgy Duren, kilenc pontra meglép a Kaposvár, 30-21.

14'

Boltic középtávolija kimarad, de Cooke sem tudja megoldani a palánk alól. Juhos már az ötödik lepattanóját szerzi, sőt, itt a hatodik, miután Wirth ráemel egy hármast, de nem jó, viszont Juhos kiharcol egy faultot is.

13'

Sulovic kezéből kiszedik a labdát, ez sem sokaknak szokott sikerülni... Duren szerzett labdája után be is fejezi az akciót, 28-21 - időt kér Nikola Lazic!

12'

Sulovic ejtése most kiperdül, ahogy Fodor újabb triplája is lejön. Lilov is megpróbálja kintről, de ez sem jó, és Juhos ugyan szed egy támadópattanót, de Sulovic nem tudja ezt sem bedobni közelről. Cooke tempója után az eddigi legnagyobb különbség, 26-21-re vezet a Kaposvár.

11'

Ráadásul még jöhet a plusz egy Fodortól: szerencsére kimarad. Sulovic szerzi a második tíz perc első szegedi pontjait, 22-21 - gyors válasz Hendleintől a palánk alól, 24-21. Ciric helyett jön Wirth a Szedeákba.

11'

Cooke sapkázza be Sulovicot a második negyed nyitányaként, majd Boltic beüti a második faultját Baki ellenében. Ciricre és Lilovra is fújnak egyet, majd Fodor beszórja az első hazai hármast - jobb nyitást is el tudtunk volna képzelni.

I. negyed 19-19

10'

Mindössze pár másodperc maradt: sok mindenre nincs idő,így Lilov elengedi távolról, de nem jó: tíz perc után egál, 19-19.

10'

Papp érkezik a hazaiakhoz. Ciric triplája most sincs bent, de megszerzi a saját lepattanóját, de ezt sem tudja kihasználni a Szedeák. Fodor egyenlít egy jó bejátszás után, 19-19.

9'

Lilov hibája után Hendlein dobhat büntetőket: csak a második jó, igaz, ez is elég az egyenlítésre, 17-17. De csak eddig, Boltic újabb betörése után 17-19.

8'

Fodor szép pincérrel, 16-17. Lilov tempója rövid, de megint jön Juhos a lepattanóért, viszont Sulovic ezt nem tudja pontokra váltani. Grebenár jön a Kaposvárba.

8'

Juhos szerez egy fontos lepattanót Simms kettese után, majd Boltic kígyózik be a védők mellett, és ejti be - 14-17.

7'

Hendlein ismét a palánk alól, 14-13. Ciric trojkája egy picit hosszú, de Sulovic letépi a pattanót, Duren pedig faultolja: ez neki a második, le is hozza őt Fekete Ádám, jön Fodor helyette, és Baki is beáll Cooke helyett.

6'

Juhos okosan megszerzi Durentől, de Boltic ezt egy picit elkapkodja. Cooke triplája rövid, Sulovic közelije viszont pontos, ezzel már vezet a Szedeák, 12-13.

5'

Hendlein leszedi a saját pattanóját, és megszerzi első pontjait ezt követően, ezekre figyelni kell! 12-9. Lilovot állítja meg szabálytalanul Duren ráadásul a triplavonalon túl, így a bolgár állhat a vonalra háromszor: az első kettő jó, a harmadik lejön, 12-11.

5'

Simms zárja le ezt az időszakot egy zsákolással, 10-7. Jön a válasz Lilovtól éppen a vonalon belülről, 10-9.

4'

Sajnos Lilov passza is pontatlan, kicsit csapkodó most a játék, Duren és Juhos is rossz helyre passzol.

3'

Simms gyorsan fordít, ez most könnyű volt számára, 8-7. Sulovic dobása valahogy kiperdül, majd Boltic nem tudja pontokra váltani újabb szerzett labdáját, de Cooke szerencsére újra eladja.

2'

Wisseh ismét egy jó középtávolival, 6-4. Juhosé nem jó, de megvan a lepattanó: ezt Juhos kosárra is váltja, méghozzá hármasra! Az első tripla is a mienk, 6-7.

2'

Ciric passzát Sulovic váltja kosárra a festékből, 2-4. Wisseh szerzi a hazaiak első mezőnykosarát egy jó tempóval, 4-4. Sulovic is beleáll, de nem jó a kettes.

1'

Juhos üt oda Simmsnek, aki leszedi a saját pattanóját az első hazai akció után, jöhetnek az első büntetők: Simms mindkettőt bedobja. Ciric kísérlete lejön, ahogy Cooke-é is a túloldalon.

1'

1'

Boltic rögtön egy szerzett labdával nyit, és végig is viszi ziccerig, 0-2, hiába hozta el a labdát a Kaposvár, szegedi az első pont.

17.53

- Szintén jó hír, hogy Marko Boltic és Bán Tibor is ott lehet a társakkal a meccsen, a sérüléssel bajlódott két játékost egyaránt nevezte a Szedeák.

17.47

- Köszöntjük olvasóinkat, rögtön egy remek hírrel tudunk szolgálni, hiszen a 16 órakor kezdődött MAFC-Sopron meccsen hazai diadal született, mindez pedig azért érdekes és fontos, mert így a Sopron kiszállt a kupadöntőért vívott harcból: velünk egy időben játsszák majd a Szolnok-Körmend, és az Alba-Kecskemét meccseket, ezek döntenek még a Szedeák találkozója mellett arról, ki lehet ott a kupa nyolcas döntőjében - ennek bebiztosítása érdekében a szegedieknek nyerniük kellene, vagy pedig ha ez nem jön össze, kiszurkolni a Körmend, és/vagy az Alba sikerét.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.