Előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség az alvó sértettet kifosztó férfinak

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta annak a gyanúsítottnak, aki év végén, Röszkén, készpénzt lopott a részére szállást adó férfitól – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

A gyanú szerint az elkövető szívességi lakáshasználóként élt a sértett ingatlanának garázsában. A gyanúsított 2016. december 30-án, vagy december 31-én, pontosabban nem ismert időpontban, bement a sértett házába, és amíg a sértett aludt, elvett a párnája alá rejtett övtáskából 100.000,- Ft-ot. Az ellopott pénzből lefoglalással mintegy 79.000,- Ft megtérült.

A Szeged Járási és Nyomozó Ügyészség a kifosztás bűntette miatt folyamatban lévő nyomozásban a büntetett előéletű elkövető előzetes letartóztatását kezdeményezte szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt. A Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, a végzéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezett, így a végzés nem jogerős.

Default thumbnail
Előző sztori

Véradást tartanak Mórahalmon

Default thumbnail
Következő sztori

Öt évre ítélték a hajléktalant brutálisan bántalmazó mezőtúri fiatalt

Legutóbbi hasonló cikkek