Bulvár

Telt házas Mikulás-bált tartottak a L.É.T. Egyesület nyugdíjas klubjai

Telt házas Mikulás-bált tartottak a L.É.T. Egyesület nyugdíjas klubjai

2016. december 8., csütörtök
Telt házas Mikulás-bált tartottak a L.É.T. Egyesület nyugdíjas klubjai
let_mikulas15_gs

Nagyszerű hangulatban tartották meg a L.É.T. Egyesület Önkéntes Mozgalom nyugdíjas klubjai Mikulás-napi mulatságukat csütörtökön.

A L.É.T. Egyesület nyugdíjas klubjainak Mikulás-napi bálja már hagyományos eseménynek számít az idősek életében.

Kothencz János

, az egyesület és önkéntes mozgalom alapítója elmondta, a zenés-táncos mulatsággal nemcsak jól szórakoznak, hanem

Szent Miklós

hagyatékát ápolva, az összefogást, az egymás iránti szeretetet és szolidaritást hirdetik. A szolidaritás értékén alapuló közösség tagjai mindezekben jó példát mutatnak mások számára. "Hetedik éve, minden évben megrendezzük a Mikulás-bál ünnepséget, miközben már lelkesen készülünk a Csongor téri karácsonyi ünnepségre is, ahol forralt borral, teával és a L.É.T. népdalkórusának műsorával várjuk a lakótelepek élőket. Az eseményen Liszkai Tamás atya hirdet majd igét."

Balogh Zsolt

, az egyesület elnöke hozzáfűzte, a Mikulás-bál az egyik olyan rendezvényük, ahol a tagok egymásra találhatnak, beszélgethetnek, ismerkedhetnek, gyakran az ünnepségre magukkal hozott sütemények receptjeit is itt cserélgetik. "Valódi közösség épül nálunk. Akadtak már olyan párok, akik itt ismerkedtek meg, találtak egymásra" - osztott meg egy kedves pillanatot portálunkkal az elnök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.