//

Musical night and more – nem csak musical rajongóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

15740758_1426396320726644_8842742420656250494_n

Karácsony után kiváló kikapcsolódást nyújthat a Hungi Vigadóban a Musical night and more koncertest, amelyre Sós Miklós és sztárvendége, az X-Faktorból ismert Tóth Andi invitálják a szegedi közönséget szerda este.

A méltán ismert musical dalokon kívül felcsendülnek még pop, rock és crossover stílusból is közismert számok, ebből kifolyólag nem csak a musical rajongókat várják este 7 órakor a már említett fellépők.

Sós Miklós neve ismerősen csenghet a szegedi színházkedvelők körében, ugyanis gyerekkora óta láthatjuk őt valamilyen színpadon és színházban játszani. Gór Nagy Mária tanodája után az Egyesült Államokban, a New York Film Academy-n tanult színészetet, az utóbbi években a Barátok Közt és a Jóban Rosszban sorozatok szereplője volt. Miklós elmondta, hogy ezt a koncertet teljes mértékben az R-GO frontemberének, Szikora Robinak köszönheti. „Robival a barátságunk nagyon régóta tart, tulajdonképpen az egyik mentorom. Neki jutott eszébe, hogy az általa az X-Faktorban mentorált Tóth Andival kellene összeállnunk és koncerteteket szerveznünk. Így hoztuk össze a ma estét is, ahová minden olyan embert várunk, aki nyitott az igényes zenére, és nem csak musical rajongó.”

A koncerten jelen lesz még Berthóty László, a Budai Musical Társulat korrepetitora, aki zongorán kíséri majd az énekeseket, valamint a Ságvári Gimnázium tanulója, Fejes Máté is énekelni fog. Az est konferansziéja Molnár Máté lesz.

Előző sztori

A túlsúlyos gyerekekért a rossz otthoni minta a felelős

Következő sztori

Ingyenes wifi a szegedi fényvillamosokon