Egészség

Milyen vizet használjunk teafőzéshez?

Milyen vizet használjunk teafőzéshez?

2016. december 21., szerda
Milyen vizet használjunk teafőzéshez?
koffein_tea_02

Ki ne szeretné egy csésze tea zamatos ízét? A friss, tiszta, ízletes teát nehéz felülmúlni. De még a legjobb minőségű tea is rossz lehet, ha nem megfelelő minőségű vizet használunk. Ne feledjük, egy csésze tea több mint 90%-a víz!

Milyen víz a legmegfelelőbb? Ideális esetben a hegyi forrásokból származó víz az egyik legjobb választás. Kínában a tea termelők ősidők óta úgy tartják, hogy a teafőzéshez a legalkalmasabb víz a helyi farmok közelében található forrásokból származik. Ezek a források a teához hasonló ásványi anyag összetételűek, így biztosítják a kiváló ízt.

tea01

Ha nem akarunk több ezer kilométerről vizet rendelni és magas költségekbe verni magunkat a legjobb alternatíva lehet a tisztított, szűrt víz. A ClearWater tisztított víz fordított ozmózis eljárással készül, amelynek köszönhetően a víz teljes mértékben átveszi a tea ízét. Szeretné kipróbálni? Amennyiben még nem partnerünk élvezze 14 napig a vízadagoló automatáink nyújtotta kényelmet kötelezettség nélkül egy ballon víz áráért (1200 Ft + ÁFA) a másik ballont ajándékba adjuk.

Forrás: www.blog.clearwater.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.