Milyen vizet használjunk teafőzéshez?

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

koffein_tea_02

Ki ne szeretné egy csésze tea zamatos ízét? A friss, tiszta, ízletes teát nehéz felülmúlni. De még a legjobb minőségű tea is rossz lehet, ha nem megfelelő minőségű vizet használunk. Ne feledjük, egy csésze tea több mint 90%-a víz!

Milyen víz a legmegfelelőbb?

Ideális esetben a hegyi forrásokból származó víz az egyik legjobb választás. Kínában a tea termelők ősidők óta úgy tartják, hogy a teafőzéshez a legalkalmasabb víz a helyi farmok közelében található forrásokból származik. Ezek a források a teához hasonló ásványi anyag összetételűek, így biztosítják a kiváló ízt.

tea01

Ha nem akarunk több ezer kilométerről vizet rendelni és magas költségekbe verni magunkat a legjobb alternatíva lehet a tisztított, szűrt víz. A ClearWater tisztított víz fordított ozmózis eljárással készül, amelynek köszönhetően a víz teljes mértékben átveszi a tea ízét.

Szeretné kipróbálni? Amennyiben még nem partnerünk élvezze 14 napig a vízadagoló automatáink nyújtotta kényelmet kötelezettség nélkül egy ballon víz áráért (1200 Ft + ÁFA) a másik ballont ajándékba adjuk.

Forrás: www.blog.clearwater.hu

Default thumbnail
Előző sztori

Négyszáztizenöt millió forintot kap az Országos Vérellátó Szolgálat

Default thumbnail
Következő sztori

Rétvári: többlettámogatások az év végén

Legutóbbi hasonló cikkek