/

Kigyulladt egy melléképület Szegeden csütörtök este

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tuzoltosag

A szegedi tűzoltókat egy tűzesethez, a szentesieket egy közúti balesethez riasztották csütörtökön.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület csütörtökön késő este Szegeden, a Pihenő utcában. Négy szegedi egységet, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztotta a főügyelet. A tűzoltók kiérkezésére a tűz már a főépületet is elérte. Az egységek négy vízsugárral kezdték meg az ötven négyzetméteres melléképület oltását, a lángok a főépület tetőszerkezetére terjedtek át. Az oltás közben egy idős asszonyt menekítettek ki a tűzoltók a lakóépületből. A tűzben a melléképület teljesen megsemmisült, személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személyautó Nagytőke közelében, a 4615-ös úton. A szentesi tűzoltókat riasztották a műszaki mentéshez. Az egység az áramtalanítást követően megszüntette a forgalmi akadályt. A sofőrt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Pár órával később Szentes-Lapistónál is árokba csúszott személyautóról érkezett jelzés a szegedi főügyeletre. A sofőr nem sérült meg a balesetben, a mentést szintén a szentesi tűzoltók végezték el.

Default thumbnail
Előző sztori

Újabb terrortámadásokat követhet el Európában az Iszlám Állam az Europol szerint

Default thumbnail
Következő sztori

Az SZTE is felkerült a Times friss egyetemi rangsorára

Legutóbbi hasonló cikkek