Bulvár

Kábítószert termesztettek egy szegedi lakásban

Kábítószert termesztettek egy szegedi lakásban

2016. december 18., vasárnap
Kábítószert termesztettek egy szegedi lakásban
kabitoszer

A Szegedi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy budapesti férfival és nővel szemben, akiktől a nyomozók több ingatlanban kábítószert és annak előállítására használt eszközöket foglaltak le.

Az egyenruhások 2016. május 18-án megtartott házkutatás során a 42 éves férfi szegedi lakásában kábítószer termesztésére használt eszközöket, lámpákat, szellőztető és locsoló rendszereket, az ingatlan előtt álló gépkocsiban, több mint 10 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak - írja a police.hu. A rendőrök a 43 éves nő által használt maroslelei, illetve egy budapesti ingatlanban is házkutatást tartottak, ahol csaknem 500 gramm növényi törmeléket foglaltak le. A Szegedi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, amit a napokban lezárt és vádemelési javaslattal továbbított az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.