Közélet

Gyermekes családokat lepett meg a Mosolykommandó

Gyermekes családokat lepett meg a Mosolykommandó

2016. december 23., péntek
Gyermekes családokat lepett meg a Mosolykommandó
SAMSUNG CSC

Részben önerőből, részben pedig felajánlásokból összeállított karácsonyi csomagokat osztott ki gyermekes családoknak a Mosolykommandó Alapítvány, akik az év többi részében gyermekkórházakban szerveznek bohócdoktori viziteket.

Az alapítvány minden évben megszervezi az ünnepek előtt a karácsonyi-csomag osztó akcióját, amelyben kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a megfelelő helyekre kerüljenek az ajándékok. Fődi Brigitta, a szervezet elnöke ilyenkor személyesen, bohócdoktorai segítségével adja át a csomagokat azoknak a családoknak, akik ajánlás útján kerülnek a látóterükbe. –Nem kis szervezést igénylő feladat ez, fontos a megfelelő koordináció, de megéri, főleg amikor látjuk, hogy sikerült örömet okozunk a családoknak. A szervezet idén több felajánlásból is tudott gazdálkodni, így a csomagokba a Bödön piac termelői által felajánlott minőségi élelmiszerektől kezdve a Provident budapesti és szegedi munkatársai által gyűjtött játékok is belekerültek. Mindezek mellé az alapítvány saját maga is vásárolt tartós élelmiszereket, és személyesen vitték ki a családok otthonába. A 2015-ben alapított szervezet elsősorban gyermekkórházak részére szervez heti rendszerességgel bohócdoktori viziteket, de mindezek mellett szociálisan rászorulókat segítenek, valamint idősotthonokat is látogatnak. Az Alapítvány további programjairól, tevékenységeiről részletes beszámolókat a

www.mosolydoktorok.hu

, és a

www.facebook.com/mosolydoktorok

oldalakon tesznek közzé rendszeresen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.