Bulvár

Előzetesben az apátfalvi dohányboltot kirabolni szándékozó férfi

Előzetesben az apátfalvi dohányboltot kirabolni szándékozó férfi

2016. december 12., hétfő
Előzetesben az apátfalvi dohányboltot kirabolni szándékozó férfi
kekfeny_rendorseg_szirena

A Makói Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak az apátfalvi férfinak az előzetes letartóztatását, aki késsel próbált meg egy a lakóhelyéhez közeli trafikot kirabolni.

A gyanú szerint a férfi december 7-én a délelőtti órákban ment be a kezében egy 25 cm hosszúságú konyhakéssel a helybeli dohányboltba. A férfi a kést a boltos felé tartva, őt megfenyegetve követelte a dohánybolt bevételének átadását, majd miután ez nem járt sikerrel, ezt megismételte, de a sértett a bevételt továbbra sem volt hajlandó átadni. A gyanúsított ezért a cselekményével felhagyott és a boltból sietve távozott. A felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a férfi előzetes letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adott, mivel a férfi a cselekményt különös és többszörös visszaesőként, valamint korábbi börtönbüntetéséből történő szabadulását követő három héten belül követte el. A bíróság döntését valamennyi érintett tudomásul vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.