/

Előzetesben az apátfalvi dohányboltot kirabolni szándékozó férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kekfeny_rendorseg_szirena

A Makói Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak az apátfalvi férfinak az előzetes letartóztatását, aki késsel próbált meg egy a lakóhelyéhez közeli trafikot kirabolni.

A gyanú szerint a férfi december 7-én a délelőtti órákban ment be a kezében egy 25 cm hosszúságú konyhakéssel a helybeli dohányboltba. A férfi a kést a boltos felé tartva, őt megfenyegetve követelte a dohánybolt bevételének átadását, majd miután ez nem járt sikerrel, ezt megismételte, de a sértett a bevételt továbbra sem volt hajlandó átadni. A gyanúsított ezért a cselekményével felhagyott és a boltból sietve távozott.

A felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a férfi előzetes letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adott, mivel a férfi a cselekményt különös és többszörös visszaesőként, valamint korábbi börtönbüntetéséből történő szabadulását követő három héten belül követte el. A bíróság döntését valamennyi érintett tudomásul vette.

Default thumbnail
Előző sztori

Rétvári Bence: a béremelések hozzájárulnak a hálapénz kiszorításához az egészségügyből

Default thumbnail
Következő sztori

Rövidpályás gyorskorcsolya: Kónya Zsófia egyéni csúcsot döntött 500 méteren

Legutóbbi hasonló cikkek