Bohócdoktorok szedték a jegyet a jótékonysági koncerten

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

_MG_9843

Teltházas jótékonysági koncertet adott tegnap az Argenteus vegyeskar a Kapcában, amelynek bevételét idén a Mosolykommandó Bohócdoktorainak ajánlották fel. A nagy sikerű, közel két órás adventi koncertre mintegy száz érdeklődő jött el.

A koncert kezdete előtt a jegyeket a Mosolykommandó bohócdoktorai, Csatai Gergő, és Szemenyei Dorka szedték jelképesen egy adománygyűjtő ládába, cserébe lufiból hajtogatott szíveket, és köszönőkártyákat adtak a látogatóknak. A befolyt összeg teljes egészében gyermekkórházi vizitekre kerül felhasználásra. “Alapítványunk heti rendszerességgel látogat gyermekkórházakat, működésünket a támogatói felajánlásokból finanszírozzuk. Ennek eredményeképpen 2016-ban több száz, kórházban fekvő kisgyermekhez tudtunk eljutni. A koncert bevételéből a jövő évre szervezett vizitek egy részét már biztosan le tudjuk szervezni, ezért nagyon jól jött ez a segítség nekünk” mondta el Fődi Brigitta, az alapítvány elnöke.

Csatai Gergő, alias Dr. Gergő bohócdoktor köszönőbeszédében elmondta, a lelki erőt ehhez a munkához pont az ilyen pillanatokból merítik, és ezt köszönik a vegyeskarnak, valamint a nézőknek egyaránt, hogy egy ilyen ügy mellé álltak. Az igazi pillanatokat akkor lehet igazán átélni, amikor a gyermekek arcán megjelenik az önfeledt mosoly, amikor kis időre elfelejtik, hogy kórházban vannak. Ez a munkánk célja, és missziója, mi ezért dolgozunk.

Előző sztori

Csépe Valéria: A kütyü nem elektromos pásztor + FOTÓK

Következő sztori

Palkovics: vonzóbb lett a pedagógusi pálya