Közélet

Adventi jótékonysági koncert szervez az Argentus Vegyeskar a Bohócdoktorokért

Adventi jótékonysági koncert szervez az Argentus Vegyeskar a Bohócdoktorokért

2016. december 9., péntek
Adventi jótékonysági koncert szervez az Argentus Vegyeskar a Bohócdoktorokért
IMG_3834

Közeleg a karácsony, és ilyenkor újra fókuszba kerülnek azok a civil szervezetek, amelyek egész évben jó ügyekért dolgoznak, és működnek.

Az Argenteus Vegyeskar minden évben, adventkor jótékonysági koncertet szervez, amelynek teljes bevételéből egy kiválasztott alapítvány munkáját támogatják. Idén a szegedi Mosolykommandó Alapítvány Bohócdoktorai lettek a kiválasztottak. A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának 1963-ban megalakult Argenteus Vegyeskara,

Dr. Kovács Gábor

főiskolai docens vezetésével idén is adventi jótékonysági koncertet szervez. A befolyt bevételből ezúttal a Mosolykommandó Alapítvány munkáját szeretnék segíteni, akik heti rendszerességgel látogatnak gyermekkórházakat, és vidámságközpontú terápiás programjuk révén évente sok száz kisgyermek mentális gyógyulásában segédkeznek. A koncertet 2016. december 13-án este 18 órakor rendezik az Alsóvárosi Kultúrházban (Szeged, Rákóczi u. 1, 6725). A belépődíj 500 Ft, az ebből befolyt összeg teljes egészét a Mosolykommandó Alapítvány Bohócdoktorainak adományozzák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.