Adventi jótékonysági koncert szervez az Argentus Vegyeskar a Bohócdoktorokért

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

IMG_3834

Közeleg a karácsony, és ilyenkor újra fókuszba kerülnek azok a civil szervezetek, amelyek egész évben jó ügyekért dolgoznak, és működnek.

Az Argenteus Vegyeskar minden évben, adventkor jótékonysági koncertet szervez, amelynek teljes bevételéből egy kiválasztott alapítvány munkáját támogatják. Idén a szegedi Mosolykommandó Alapítvány Bohócdoktorai lettek a kiválasztottak.

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának 1963-ban megalakult Argenteus Vegyeskara, Dr. Kovács Gábor főiskolai docens vezetésével idén is adventi jótékonysági koncertet szervez. A befolyt bevételből ezúttal a Mosolykommandó Alapítvány munkáját szeretnék segíteni, akik heti rendszerességgel látogatnak gyermekkórházakat, és vidámságközpontú terápiás programjuk révén évente sok száz kisgyermek mentális gyógyulásában segédkeznek.

A koncertet 2016. december 13-án este 18 órakor rendezik az Alsóvárosi Kultúrházban (Szeged, Rákóczi u. 1, 6725). A belépődíj 500 Ft, az ebből befolyt összeg teljes egészét a Mosolykommandó Alapítvány Bohócdoktorainak adományozzák.

Előző sztori

Másodszor hozta el a karácsony üzenetét a Csillagbörtönbe Böjte Csaba

Következő sztori

A rendőrség keresi az eltűnt Cseh Antalt