Közélet

Szegeden is gyűjt adományokat a rászoruló családoknak a Három királyfi mozgalom és a NOE

Szegeden is gyűjt adományokat a rászoruló családoknak a Három királyfi mozgalom és a NOE

2016. november 5., szombat
Szegeden is gyűjt adományokat a rászoruló családoknak a Három királyfi mozgalom és a NOE

Rászoruló kisgyermekes családoknak indít országos adománygyűjtő akciót a Három királyfi három királylány mozgalom és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) két másik családszervezettel közösen - közölte Vigh József, a mozgalom ügyvezető igazgatója az MTI-vel.

A Fiatalok a kisgyermekes családokért címmel meghirdetett program újdonsága, hogy Magyarországon első alkalommal a családszervezetek tagjai, önkéntesei gyűjtenek adományt a kisgyermekes családosok számára a kijelölt boltokban. A fiatalok által kezdeményezett akcióban a Három királyfi mozgalom és a NOE mellett a Pure Fashion Alapítvány és a Fiatalok az Élet Szolgálatában fiataljai közösen gyűjtenek adományokat novemberben, a CBA üzletlánc támogatásával. Az adományokat háromszáz olyan rászoruló családhoz juttatják el, melyben az elmúlt évben születtek gyerekek. A szervezők azt kérik a vásárolni indulóktól, elsősorban tartós árucikket adományozzanak a nehéz helyzetben lévő családoknak. Például egy csomag pelenka, egy kisebb játék vagy rugdalózó már sokat jelenthet a kisgyermekes családok számára - mondta

Vigh József

. A családszervezetek novemberben Budapesten, Győrben, Veszprémben, Szegeden és Veresegyházon gyűjtik az adományokat, különböző időpontokban. A program részleteiről a mozgalom és a NOE oldalán lehet tájékozódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.