Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Rendzavarás a Szegedi Járásbíróság ítélethirdetése közben

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rendzavarás történt egy fegyveres rablás ügyében tartott per ítélethirdetésén csütörtökön a Szegedi Járásbíróságon – tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Juhászné Prágai Erika közölte, amikor a bíró kihirdette, hogy az elsőrendű vádlottat a bíróság négy év fegyházbüntetéssel sújtotta a terheltek és a jelentős létszámú hallgatóság körében kiabálás tört ki. A hangoskodás fokozódott, amikor elhangzott, hogy a másodrendű vádlott büntetése nyolc év fegyház. A vádlottak és a hallgatóság tagjai tovább szitkozódtak, ordibálásukkal zavarták az ítélethirdetés menetét, ezért a tanácselnök a biztonsági őrökkel kivezettette a hangoskodókat.

Miközben az ítélethirdetés a védők jelenlétében folytatódott, az előzetes letartóztatásban lévő vádlottakat a fegyőrök egy üvegezett ajtóval elválasztott folyosórészre kísérték. A tárgyalásra érkezők folytatták az ordibálást, ketten pedig rángatni kezdték az üvegezett ajtót, egy harmadik ember pedig a folyosón lévő bírósági hirdetőtábla üvegezését. A rendzavarásnak a bíróság épületében tartózkodó rendőrök vetettek véget, akik az érkező erősítés segítségével kikísérték az méltatlankodókat az utcára – tudatta a szóvivő.

Előző sztori

657 méternyi babakocsibarát járda épülhet 2017 őszéig Bordányban

Default thumbnail
Következő sztori

Egyre inkább mobileszközökön néznek videót a felhasználók

Legutóbbi hasonló cikkek