Bulvár

Nyerjen jegyet a Bécsbe induló Advent Expresszre a SZEGEDma.hu-val!

Nyerjen jegyet a Bécsbe induló Advent Expresszre a SZEGEDma.hu-val!

2016. november 10., csütörtök
Nyerjen jegyet a Bécsbe induló Advent Expresszre a SZEGEDma.hu-val!
advent_becs

Ismét útnak indul Szegedről a Császárvárosba a MÁV Nosztalgia Kft. közvetlen adventi járata, nyereményjátékunkkal páros jegyre tehet szert!

Idén is elsőként Szegedről indult útnak az Advent Expressz; november 26-án, szombat hajnalban szállhatnak fel a szegedi utasok a „Napfény Advent Expressz” fedélzetére, hogy kellemes hangulatban tehessenek ismét egy karácsonyi vásárlással egybekötött, hangulatos téli kirándulást, a csodás fényekben úszó császárvárosban. A „Wiener Adventzauber” (bécsi adventi varázslat) alkalmából a Rathausplatz fénylő mesevilággá változik és Bécs legszebb terei hangulatos karácsonyi vásárrá alakulnak át. A Maria-Theresien-Platz standjai karácsonyi ajándékokat, fenyődíszeket, édességeket és meleg italokat kínál. A schönbrunni kastély előtti kulturális és karácsonyi vásár a császári kulisszák világával fűszerezi az ünnepi hangulatot. Fakultatív programként a Schönbrunni palota és díszkert is megtekinthető, mely télen is csodálatos látványt nyújt.

Részvételi jegyek a MÁV Nosztalgia Kft. vidéki partnerhálózatánál elővételben válthatók, Szegeden az alábbi utazási irodákban:

Adria Tours (Szeged, Kárász u. 9.), C & T Hungary (Szeged, Dugonics tér 12.), Montana Tours (Szeged, Somogy Béla u. 20.), N+Szeged (Szeged, Feketesas u. 19-21.) OTP Travel (Szeged, Kárász u. 15.), Top Tours Utazási Iroda Kft. (Szeged, Szentháromság u. 15.) Menetrend, jegyárak és további bővebb információ:

www.mavnosztalgia.hu

„Napfény Advent Expressz” program-link:

http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/810

A MÁV Nosztalgia Kft. különleges járatáról

ide kattintva

olvashat bővebben.

Játékunk kérdése a következő:

Hanyadik alkalommal indul idén útjára az Advent Expressz?

A.) 5. B.) 10. C.) 15. A helyes válasz betűjelét

november 13-án, vasárnap éjfélig

várjuk a

szegedma.hujatek@gmail.com

-ra. A helyes választ küldők között

egy darab páros jegyet sorsolunk ki

a Napfény Advent Expresszre! A szerencsés nyertest azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.