Középiskolásoknak gyűjt könyveket az SZTE Tehetségpont

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20140401_szte_rektori_hivatal_003

Értékes nyereményekért cserébe várja az SZTE Tehetségpont a hallgatók feleslegessé vált könyveit november 30-ig. A felajánlók közt 30Y koncertjegyet és egyéb nyereményeket is kisorsolnak. A köteteket a középiskolások kapják meg az SZTE Nyílt napján.

Add tovább és nyerj! – hirdetett villámakciót az SZTE Tehetségpont, amelynek keretében középiskolásoknak gyűjtenek könyveket. A tehetséges, rászoruló hallgatókat támogató egység arra kéri az egyetemistákat, adják le Honvéd tér 6. szám alatti irodájukban feleslegessé vált könyveiket november 30-ig. Az adományozók közt az SZTE Tehetségpont értékes nyereményeket, köztük koncertbelépőket sorsol ki a 30Y lemezbemutató koncertjére (december 9.) a JATE Klubba.

A könyveket a Szegedi Tudományegyetem december 1-jei Nyílt napján, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban szétosztja a középiskolások közt. Az SZTE tehetségpont ezzel a gesztussal arra szeretné felhívni a leendő egyetemisták figyelmét, hogy ők, a jövő generáció is fontosak a hallgatóknak és az SZTE Tehetségpontnak egyaránt.

Az egység a kisebbeknek szóló köteteket is szívesen fogadja, ezeket eljuttatja a rászoruló családoknak.

Default thumbnail
Előző sztori

Előzetesben az albérlőtársukat kínzó fiatalok

Default thumbnail
Következő sztori

Változások a hulladékszállítási díj banki átutalással történő kiegyenlítésében

Legutóbbi hasonló cikkek