Egyetem

Középiskolásoknak gyűjt könyveket az SZTE Tehetségpont

Középiskolásoknak gyűjt könyveket az SZTE Tehetségpont

2016. november 28., hétfő
Középiskolásoknak gyűjt könyveket az SZTE Tehetségpont
SZS20140401_szte_rektori_hivatal_003

Értékes nyereményekért cserébe várja az SZTE Tehetségpont a hallgatók feleslegessé vált könyveit november 30-ig. A felajánlók közt 30Y koncertjegyet és egyéb nyereményeket is kisorsolnak. A köteteket a középiskolások kapják meg az SZTE Nyílt napján.

Add tovább és nyerj! – hirdetett villámakciót az SZTE Tehetségpont, amelynek keretében középiskolásoknak gyűjtenek könyveket. A tehetséges, rászoruló hallgatókat támogató egység arra kéri az egyetemistákat, adják le Honvéd tér 6. szám alatti irodájukban feleslegessé vált könyveiket november 30-ig. Az adományozók közt az SZTE Tehetségpont értékes nyereményeket, köztük koncertbelépőket sorsol ki a 30Y lemezbemutató koncertjére (december 9.) a JATE Klubba. A könyveket a Szegedi Tudományegyetem december 1-jei Nyílt napján, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban szétosztja a középiskolások közt. Az SZTE tehetségpont ezzel a gesztussal arra szeretné felhívni a leendő egyetemisták figyelmét, hogy ők, a jövő generáció is fontosak a hallgatóknak és az SZTE Tehetségpontnak egyaránt. Az egység a kisebbeknek szóló köteteket is szívesen fogadja, ezeket eljuttatja a rászoruló családoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.