Hernádi Judit zenés esttel érkezik az IH Rendezvényközpontba

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagysikerű, HERNÁDI pont című önálló zenés estjével érkezik november 17-én Szegedre Hernádi Judit.

A nemrég kerek születésnapot ünneplő művésznő egyfajta összegzésként készítette el a produkciót: mesél benne magánéletéről, régi szerelmekről, pályájáról, színházról és filmről, sikereiről és kudarcairól, és arról, hogy is érzi magát manapság – és közben elénekli sok népszerű dalát.

Hernádi Judit Jászai Mari-díjas, Érdemes művész 1956-ban született Budapesten. A Színház- és Filmművészeti Főiskola után a Vígszínházhoz került. 1986 óta – kisebb megszakítással – szabadúszóként dolgozik. Jelentős színházi munkái mellett számos filmben és tévéjátékban szerepelt, szinkronszínésznőként számtalan filmben hallható jellegzetes hangja és hangoskönyveken is közreműködött – emellett számos lemeze is megjelent az elmúlt évtizedekben, valamint népszerű kabaré- és paródiaműsoroknak is kedvelt szereplője.

Az Orlai Produkciós Iroda berkein belül létrehozott új estje egy minden szavában igaz, mégis egy kicsit színpadra fogalmazott vallomás, amiben van zene, látvány, vers, színdarabrészlet, vetítés, emlékek és saját szövegek, és mindezekből összeáll egy személyes hangú, mégis szórakoztató és izgalmas egész. Az est rendezője Pelsőczy Réka, Hernádi Juditot Heilig Gábor és zenekara kíséri.

„A pályám során éreztem már korábban is néhányszor, összegyűlt annyi anyag – szövegek és dalok, köztük olyanok, amelyeket nekem írtak –, amelyek azóta is folyamatosan foglalkoztatnak. Amelyeket, úgy érzem, jó lenne elmondani, elénekelni egybegyűjtve is. Nem csak felhalmozódtak ezek a fejemben, hanem át is alakultak az idők folyamán. Nemrég volt olyan szerencsém, hogy Orlai Tibor pont arra kért, hogy állítsak össze egy önálló estet. Amikor egy ilyen felkérést meghall az ember, először nem akarja elvállalni, aztán belemegy, a végén pedig – remélhetőleg – nagyon örül, hogy belevágott. Természetesen, ha egy magamról szóló estet állítok össze, nem maradhat ki a „Sohase mondd” című dal. Nem is akarom kihagyni, hiszen szorosan hozzám tartozik ” – mondja a művésznő egy interjúban a HERNÁDI pont születéséről.

Előző sztori

MNB: stabil befektetők érkezhetnek Magyarországra

Következő sztori

Szegeden is gyűjt adományokat a rászoruló családoknak a Három királyfi mozgalom és a NOE