Sport

Futsal: szezonbeli első döntetlenét játszotta Vácott az SZTE EHÖK SE

Futsal: szezonbeli első döntetlenét játszotta Vácott az SZTE EHÖK SE

2016. november 2., szerda
Futsal: szezonbeli első döntetlenét játszotta Vácott az SZTE EHÖK SE
szte_ehok-kecskemet027kf

Az utolsó percben egyenlített, ezzel egy pontot megmentett a jóval nagyobb rotációval játszó Vác vendégeként az SZTE EHÖK SE.

Nem várt könnyű mérkőzés október utolsó napján az SZTE EHÖK SE-re, amely ahhoz a Váchoz utazott, amely csak egy vereséget szenvedett a bajnokság eddigi szakaszában. Jobban is kezdték a hazaiak a meccset,

Hirt Gergely

góljával meg is szerezték a vezetést, azonban erre jól reagált az EHÖK SE, amely a szünetre ki tudott egalizálni. A fordulás után egy gyors gólváltást követően továbbra is maradt a döntetlen, de hat perccel a vége előtt ismét előnyben volt a Vác: az egyetemisták azonban nem adták fel, és az utolsó előtti percben a meccsre nevezett egyetlen mezőnycsere,

Kántor Máté

góljával egy pontot meg tudtak menteni a fordulatos mérkőzésen. A szegediek legközelebb november hetedikén az Újpesti Futsal Clubot fogadják az újszegedi sportcsarnokban 19 órától.

Férfi futsal NB II, Közép-keleti csoport, 7. forduló

Váci Futsal SE - SZTE EHÖK SE 4-4 (2-2)

Vác, vezette: Gál Péter, Leél-Őssy Ádám (Kiss Gergő).

Vác:

Bohony - Bartal, Hegyvári, Vén, Hirt. Csere: Farkas (kapus), Wágner, Szilágyi, Burzi, Zalaegerszegi, Siskó, Krasnyánszki, Maczkó, Rácz.

SZTE EHÖK SE:

Vasas - Deák, Popovics, Csamangó, Dürgő. Csere: Szabó M. (kapus), Kántor.

Gól:

Hirt (8', 25', 34'), Bartal (14') ill. Csamangó (12'), Deák (14', 25'), Kántor (39').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.