Bulvár

Adventi naptárrá változott a Katolikus Ház

Adventi naptárrá változott a Katolikus Ház

2016. november 30., szerda
Adventi naptárrá változott a Katolikus Ház
katolikus_haz01_gs

A szegedi Katolikus Ház ablakai már a közelgő ünnepekre emlékeztetnek, december 22-ig ugyanis minden este felgyúl a fény egy aktuális üzenettel. A Dugonics téri különleges adventi naptár az Adventi ábécé nevet kapta, mely nagy népszerűségnek örvend az arra járók között.

"Cipeld kitartóan a terhedet!" - ez volt az Adventi ábécé gondolatébresztő üzenete tegnap, amikor is a cserkészek Dugonics téri bemutatójával második alkalommal is felgyúlt a Katolikus Ház ablakának ünnepi fénye. A különleges adventi akció a tavalyi nagy sikerű kezdeményezés folytatása. Az ünnepi ablakot minden este 17.30-kor világítják meg, a tartalmas karácsonyi készülődésre sarkalló napi üzenet pedig másnap délutánig olvasható.

Bibok Ágnestől

, a Katolikus Ház kommunikációs munkatársától megtudtuk, a fények felkapcsolását nagy érdeklődés övezi, köszönhetően annak is, hogy többek között a velük kapcsolatban álló önkéntesek, a közeli kávéház partnerei és törzsvendégei minden este néhány perces előadással örvendeztetik meg az arra járókat. A leggyakrabban verses, zenés, énekes műsorszámok szervesen kapcsolódnak a napi gondolathoz, tavaly például pantomimes produkciót is láthattak az érdeklődők. Az Adventi ábécé december 22-ig kap díszkivilágítást, a Zs betűhöz érkezve megtudhatjuk: elérkezett karácsony ünnepe, megszületett a Megváltó Betlehemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.