Bulvár

Újra járható a 47-es főút

Újra járható a 47-es főút

2016. október 14., péntek
Újra járható a 47-es főút
kekfeny_rendorseg_szirena

Befejeződött a helyszíni szemle, így ismét járható az 47-es főút Hódmezővásárhely határában, ahol korábban egy baleset miatt volt teljes útlezárás. - írja a police.hu

A balesetről korábban már röviden

beszámoltunk

, a Rendőr-főkapitányságtól mostanra már többet lehet tudni az esemény körülményeiről. A baleset 9 óra 30 perc körül történt a főút 195-ös kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Székkutas irányába haladó Skoda személyautó eddig tisztázatlan okból lehaladt az úttestről, majd az útpadkát érintve, ellenkormányzást követően áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy Daewoo gyártmányú gépkocsival. A járművekben hárman utaztak. A baleset következtében a Daewoot vezető orosházi férfi a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi másik utasát, valamint a Skodát vezető békéscsabai férfit a mentőszolgálat kórházba szállította. Az érintett útszakaszon a helyszíni szemle idejére teljes volt az útlezárás. A rendőrök 13 óra 30 perctől félpályán, majd nem sokkal később teljes pályán feloldották a forgalomkorlátozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.