Bulvár

Őrizetben a szegedi betörő

Őrizetben a szegedi betörő

2016. október 5., szerda
Őrizetben a szegedi betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetben vettek egy helybéli férfit, aki két lakásba, egy irodába és egy telephelyre tört be szeptember folyamán - írja a police.hu.

A gyanú szerint a feltételezett elkövető szeptember 21-én éjszaka egy helyi üzletbe tört be, ahol az épület falába épített széfből készpénzt tulajdonított el. A következő éjszaka szeptember 22-én egy belvárosi irodába jutott be a férfi, ahonnan nem tulajdonított el semmit. 2016. szeptember 29-én 9 óra körül egy szegedi házba az ablak befeszítésével próbált meg betörni, de az ott lakók megzavarták és a helyszínről elmenekült. A gyanú szerint szeptember 30-án egy családi házból készpénzt és arany ékszereket vitt el a terhelt. A nyomozók az 51 éves

Ö. Attilát

gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.