Labdarúgás: gólzáporos mérkőzésen győzte le a Bordány az SZVSE-t

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

unnamed

Kihasználta ellenfele hibáit és gólzáporos mérkőzésen 4-2-re legyőzte a SZVSE-t a Bordány.

Jobban kezdett a hazai csapat, amely az első percekben mezőnyfölényben futballozott, ami egy-két kisebb lehetőség formájában mutatkozott meg, de a befejezés rendre sikertelen maradt. A Bordány első említésre való akciója végén Kovácsot borították fel a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt.

A 26. percben aztán váratlanul megszerezte a vezetést a Bordány, Molnár Krisztián bizonytalanul jött ki a kapujából egy jobboldali akció után, Malatinszki pedig egy látványos mozdulattal a kapuba emelte fölötte a labdát. Ettől mintha meg is zavarodtak volna a hazaiak, hat perc múlva jött is a következő bordányi gól: Kovács Sándort ugratták ki a leshatáron, aki egy az egyben vezette rá Molnárra a labdát, majd elegáns mozdulattal elgurította mellett.

A második félidő elején úgy tűnt, a vendégek végleg lezárják a találkozó érdemi részét, ugyanis Gajdacsi révén megszerezték a harmadik gólt is, ám nem sokkal ezután egy tizenhatoson belüli kezezésért ítélt büntetőt a játékvezető az SZVSE javára, amit Kelemen Balázs értékesített, ám ezután újabb ajtó ablak lehetőség adódott a vendégek előtt és Gajdacsi megduplázta góljai számát.

A mérkőzés végén a szépítésre még futotta a sok hibát vétő hazaiaktól, de ez már csupán szépségtapasz volt Bodó Attila csapatának.

Szeged, SZVSE-stadion, 50 néző
2016. október 29., 13.30
Szegedi VSE
Foliaplast-Bordány SK
Mérkőzés vége

Játékvezető: •* Asszisztens:
2
4

Férfi labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 11. forduló:

Szegedi VSE – Foliaplast-Bordány SK 2-4 (0-2)
Szeged, SZVSE-stadion, 50 néző. Vezeti: Hanyecz Bence (Belicza Bence Péter, György Balázs)
SZVSE: Molnár K. – Nagy Á.(Busa 78′), Németh, Csamangó, Nagypál, Kozma (Tiemel 69′), Tanács, Kelemen, Nagy B. (Baka 56′), Molnár Zs., Sándor (Godó 58′). Vezetőedző: Bodó Attila.
Bordány: Szűcs – Malatinszki (Tóth 68′), Retek, Sólya (Kozma 82′), Bokányi (Bárány 57′), Németh R. (Belaidi 63′), Fodor, Német J., Gajdacsi, Nagy Torma, Kovács S. Vezetőedző: Hódi Mihály.
Gól: Nagypál (67′, tizenegyesből), Busa (87′) ill. Malatinszki (26′), Kovács (32′) Gajdacsi (63′) Tóth (79′)
Sárga lap: Nagy (29′)

Bodó Attila: “Azokat az egyéni hibákat, amiket majdnem minden meccsen elkövetünk a védőharmadban, könyörtelenül kihasználják ellenfeleink. Jól kezdtük a találkozót, az első húsz percben szerezhettünk volna több gólt és akkor egy sima győztes meccset játszottunk volna. Törvényszerű, hogy miután kihagytuk az összes helyzetünket, a másik oldalon gólt lőtt az ellenfél. 2-0 után már kapkodóvá vált a játékunk, görcsösen mentünk előre, de akkor már nem volt reális esélyünk a győzelemre.”

Hódi Mihály: “Felkészültünk ellenfelünkből, a csapat mentálisan is rendben volt. Négy ólt szereztünk idegenben és megérdemelten nyertünk a szimpatikusan futballozó hazaiak ellen. Sok sikert kívánok a kollégának és csapatának a továbbiakban.”

no images were found

Online közvetítésünk

90′
Vége a mérkőzésnek, a vendégek elviszik a három pontot az SZVSE-pályáról!
87′
GÓL! Busa Tamás egy szöglet után kapja a hosszún a labát és szépen lő a rövidbe, újra kettőre zárkózik a SZVSE, 2-4!
85′
Teimel Márk lő a bordányi kapuba – teszi mindezt lesről.
79′
Gól! Ajtó ablak helyzetben szerzi meg a vendégek negyedik gólját a csereként pályára lépő Tóth Lukács, 1-4.
78′
Cserél a SZVSE: Busa Tamás váltja Nagy Ádámot.
75′
Kovács kap egy labdát, miután a szegediek a középpályán eladják, de túl sokat vár és már csak az oldalhálóba tudja lőni a játékszert.
70′
Kihasználja harmadik cserelehetőségét is a Bordány: az első gól szerzőjét, Malatinszkit váltja Tóth Lukács.
67′
GÓL! Retek kezezése után ítél büntetőt a játékvezető teljesen jogosan. Nagypál Patrik áll a labda mögé és a kapu jobb alsó sarkába gurít magabiztosan, 1-3.
64′
Belaidi állt be Németh helyére a vendégeknék, ez votl a bordányiak második cseréje.
63′
Gajdacsi valószínűleg lezárja a meccset, egy centerezésre érkezik a kapu elé üresen, és a tehetetlen Molnár mellett a kapu közepébe lő, 0-3.
61′
Molnár Zsolt indul helyzetelőnyből a bal szélen, el is jut a bordányi tizenhatoson belülre, de a lövése elhal Szűcs Marcell kezei között.
60′
Nem először erül a hazai védelem mögé a Bordány, Németh ajtó-ablak helyzetben lő a kapu mellé, eldönthette volna véglegesen az összecsapás sorsát.
57′
Csere a vendég oldalon is: Bokányit váltja Bárány András.
55′
Cserélnek a hazaiak, Nagy Balázst Baka Márk Máté váltja.
55′
Nagy Torma marad lent a földön, de úgy néz ki, hogy tudja folytatni a játékot. Kisütött egyébként a nap, hátha ez lendületet ad a srácoknak. Mindenesetre jön is egy lövés Gajdics részéről, ami azonban jóval a kapu fölé száll.
50′
Nem mondhatni hogy egymásnak este volna a csapatok a második játékrész elején, a mezőnyben jár oda-vissza a labda.
46′
A hazaiak kezdik a második félidőt, a mesterek nem változtattak a szünetben a kezdőcsapatokon.

SZÜNET.

45′
Nem hosszabbít Hanyecz játékvezető, a Bordány hat percen belül szerzett két góljával vezet 2-0-ra a szünetben.
43′
Maradnak támadásban a vendégek, Gajdics lövése a hazai blokkban hal el. A kezdeti SZVSE mezőnyfölény az első vendég gól után szinte semmivé foszlott.
38′
Gajdics indul a leshatárról, a partjelző elengedi az akciót, de a vendégek játékosa a hosszú sarok mellé lő két méterrel.
32′
Kovács Sándor kap remek kiugratást, egy az egyben vezeti Molnárra, és higgadtan gurít mellette a kapuba, növeli előnyét a Bordány, 0-2.
29′
Nagy Balázs csúszik rá kőkeményen Németh lábára az oldalvonal mellet, a játékvezető habozás nélkül felmutatja a sárgát.
26′
Gól! Nagyon rosszul jön ki a kapujából Molnár Krisztián, Malatinszki pedig gyönyörűen emel át felette, megszerzi a vezetést a Bordány, 0-1.
22′
Molnár Zsolt kap remek labdát, egy szépséghibája van a dolognak, hogy a partjelző lesen állítja meg.
19′
Sándor Máté elől tisztáznak a vendégek, a bedobás után Nagy Balázs lő a tizenegyes pont magasságából kapura, de középre, laposan a vendégek kapusa kezében köt ki a labda.
17′
Kozma Szilárd teker egy szögletet közvetlenül kapura, Szűcsnek résen kell lennie, de kitolja oldalra a labdát.
12′
Nagyot hibázik Retek a bordányi védelem jobb oldalán, egy az egyben vezetheti a labdát a kapusra Sándor, azonban Szűcs Marcell lábbal hárítja a nem túl jól eltalált lövést.
8′
Kovácsot sodorják el a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem látja szabálytalannak, az akciót Németh fejezi be, de a kaput ő sem találja el.
6′
Sándor Máté veszi célba a bordányi kaput, azonban nem találja el.
4′
Kelemen ugratja ki a bal oldalon Nagyot, de az indítás kicsit hosszúra sikerül, így nem lehet elérni.
1′
Elkezdődött a találkozó, a vendégek kezdték az összecsapást.

13.25 A hazaiak neonzöld mezben, fekete nadrágban, neonzöld sportszárban lépnek pályára, a vendégek fekete-piros mezt és fekete sportszárat viselnek. A csapatok most vonulnak ki a pályára.

13.15 Köszöntjük olvasóinkat az SZVSE-stadionból, ahol hamarosan kezdődik a Csongrád megyei első osztály 11. fordulójából a SZVSE-Bordány találkozó, a pályán zajlik a bemelegítés.

A találkozó 13.30-kor kezdődik Hanyecz Bence sípszavára.

A találkozó elé

Az a Bordány látogat szombaton a SZVSE-pályára, amelyik az előző fordulóban 3-0-s győzelmet aratott a Sándorfalva ellen. A Szegedi VSE-nek nem sok babér termett ugyanakkor a listavezető – és eddig veretlen – Csongrád ellen, a szegediek 3-1-re kaptak ki. A két csapatot hét pont választja el a tabellán, a Bordány a nyolcadik, míg a SZVSE a tizenharmadik pozícióban várhatja a szombati derbit. A szegediek mindössze egyetlen mérkőzésüket tudták megnyerni eddig hazai pályán, igaz, azt a második helyen álló Makó ellen szerezték.

Előző sztori

Kézilabda: végig vezetve verte a MOL-Pick Szeged a Veszprémet + FOTÓK

Következő sztori

Az írók forradalomban betöltött szerepéről rendeztek emlékülést a Parlamentben