Sport

Labdarúgás: gólzáporos mérkőzésen győzte le a Bordány az SZVSE-t

Labdarúgás: gólzáporos mérkőzésen győzte le a Bordány az SZVSE-t

2016. október 29., szombat
Labdarúgás: gólzáporos mérkőzésen győzte le a Bordány az SZVSE-t
unnamed

Kihasználta ellenfele hibáit és gólzáporos mérkőzésen 4-2-re legyőzte a SZVSE-t a Bordány.

Jobban kezdett a hazai csapat, amely az első percekben mezőnyfölényben futballozott, ami egy-két kisebb lehetőség formájában mutatkozott meg, de a befejezés rendre sikertelen maradt. A Bordány első említésre való akciója végén Kovácsot borították fel a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt. A 26. percben aztán váratlanul megszerezte a vezetést a Bordány, Molnár Krisztián bizonytalanul jött ki a kapujából egy jobboldali akció után, Malatinszki pedig egy látványos mozdulattal a kapuba emelte fölötte a labdát. Ettől mintha meg is zavarodtak volna a hazaiak, hat perc múlva jött is a következő bordányi gól: Kovács Sándort ugratták ki a leshatáron, aki egy az egyben vezette rá Molnárra a labdát, majd elegáns mozdulattal elgurította mellett. A második félidő elején úgy tűnt, a vendégek végleg lezárják a találkozó érdemi részét, ugyanis Gajdacsi révén megszerezték a harmadik gólt is, ám nem sokkal ezután egy tizenhatoson belüli kezezésért ítélt büntetőt a játékvezető az SZVSE javára, amit Kelemen Balázs értékesített, ám ezután újabb ajtó ablak lehetőség adódott a vendégek előtt és Gajdacsi megduplázta góljai számát. A mérkőzés végén a szépítésre még futotta a sok hibát vétő hazaiaktól, de ez már csupán szépségtapasz volt Bodó Attila csapatának.

Szeged, SZVSE-stadion, 50 néző
2016. október 29., 13.30
Szegedi VSE
Foliaplast-Bordány SK
Mérkőzés vége
Játékvezető: •* Asszisztens:
2
-
4

Férfi labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 11. forduló:

Szegedi VSE - Foliaplast-Bordány SK 2-4 (0-2)

Szeged, SZVSE-stadion, 50 néző. Vezeti: Hanyecz Bence (Belicza Bence Péter, György Balázs)

SZVSE:

Molnár K. - Nagy Á.(Busa 78'), Németh, Csamangó, Nagypál, Kozma (Tiemel 69'), Tanács, Kelemen, Nagy B. (Baka 56'), Molnár Zs., Sándor (Godó 58').

Vezetőedző:

Bodó Attila.

Bordány:

Szűcs - Malatinszki (Tóth 68'), Retek, Sólya (Kozma 82'), Bokányi (Bárány 57'), Németh R. (Belaidi 63'), Fodor, Német J., Gajdacsi, Nagy Torma, Kovács S.

Vezetőedző:

Hódi Mihály.

Gól:

Nagypál (67', tizenegyesből), Busa (87') ill. Malatinszki (26'), Kovács (32') Gajdacsi (63') Tóth (79')

Sárga lap:

Nagy (29') Bodó Attila:

"Azokat az egyéni hibákat, amiket majdnem minden meccsen elkövetünk a védőharmadban, könyörtelenül kihasználják ellenfeleink. Jól kezdtük a találkozót, az első húsz percben szerezhettünk volna több gólt és akkor egy sima győztes meccset játszottunk volna. Törvényszerű, hogy miután kihagytuk az összes helyzetünket, a másik oldalon gólt lőtt az ellenfél. 2-0 után már kapkodóvá vált a játékunk, görcsösen mentünk előre, de akkor már nem volt reális esélyünk a győzelemre."

Hódi Mihály:

"Felkészültünk ellenfelünkből, a csapat mentálisan is rendben volt. Négy ólt szereztünk idegenben és megérdemelten nyertünk a szimpatikusan futballozó hazaiak ellen. Sok sikert kívánok a kollégának és csapatának a továbbiakban."

Online közvetítésünk

90'
Vége a mérkőzésnek, a vendégek elviszik a három pontot az SZVSE-pályáról!
87'
GÓL! Busa Tamás egy szöglet után kapja a hosszún a labát és szépen lő a rövidbe, újra kettőre zárkózik a SZVSE, 2-4!
85'
Teimel Márk lő a bordányi kapuba - teszi mindezt lesről.
79'
Gól! Ajtó ablak helyzetben szerzi meg a vendégek negyedik gólját a csereként pályára lépő Tóth Lukács, 1-4.
78'
Cserél a SZVSE: Busa Tamás váltja Nagy Ádámot.
75'
Kovács kap egy labdát, miután a szegediek a középpályán eladják, de túl sokat vár és már csak az oldalhálóba tudja lőni a játékszert.
70'
Kihasználja harmadik cserelehetőségét is a Bordány: az első gól szerzőjét, Malatinszkit váltja Tóth Lukács.
67'
GÓL! Retek kezezése után ítél büntetőt a játékvezető teljesen jogosan. Nagypál Patrik áll a labda mögé és a kapu jobb alsó sarkába gurít magabiztosan, 1-3.
64'
Belaidi állt be Németh helyére a vendégeknék, ez votl a bordányiak második cseréje.
63'
Gajdacsi valószínűleg lezárja a meccset, egy centerezésre érkezik a kapu elé üresen, és a tehetetlen Molnár mellett a kapu közepébe lő, 0-3.
61'
Molnár Zsolt indul helyzetelőnyből a bal szélen, el is jut a bordányi tizenhatoson belülre, de a lövése elhal Szűcs Marcell kezei között.
60'
Nem először erül a hazai védelem mögé a Bordány, Németh ajtó-ablak helyzetben lő a kapu mellé, eldönthette volna véglegesen az összecsapás sorsát.
57'
Csere a vendég oldalon is: Bokányit váltja Bárány András.
55'
Cserélnek a hazaiak, Nagy Balázst Baka Márk Máté váltja.
55'
Nagy Torma marad lent a földön, de úgy néz ki, hogy tudja folytatni a játékot. Kisütött egyébként a nap, hátha ez lendületet ad a srácoknak. Mindenesetre jön is egy lövés Gajdics részéről, ami azonban jóval a kapu fölé száll.
50'
Nem mondhatni hogy egymásnak este volna a csapatok a második játékrész elején, a mezőnyben jár oda-vissza a labda.
46'
A hazaiak kezdik a második félidőt, a mesterek nem változtattak a szünetben a kezdőcsapatokon.
SZÜNET.
45'
Nem hosszabbít Hanyecz játékvezető, a Bordány hat percen belül szerzett két góljával vezet 2-0-ra a szünetben.
43'
Maradnak támadásban a vendégek, Gajdics lövése a hazai blokkban hal el. A kezdeti SZVSE mezőnyfölény az első vendég gól után szinte semmivé foszlott.
38'
Gajdics indul a leshatárról, a partjelző elengedi az akciót, de a vendégek játékosa a hosszú sarok mellé lő két méterrel.
32'
Kovács Sándor kap remek kiugratást, egy az egyben vezeti Molnárra, és higgadtan gurít mellette a kapuba, növeli előnyét a Bordány, 0-2.
29'
Nagy Balázs csúszik rá kőkeményen Németh lábára az oldalvonal mellet, a játékvezető habozás nélkül felmutatja a sárgát.
26'
Gól! Nagyon rosszul jön ki a kapujából Molnár Krisztián, Malatinszki pedig gyönyörűen emel át felette, megszerzi a vezetést a Bordány, 0-1.
22'
Molnár Zsolt kap remek labdát, egy szépséghibája van a dolognak, hogy a partjelző lesen állítja meg.
19'
Sándor Máté elől tisztáznak a vendégek, a bedobás után Nagy Balázs lő a tizenegyes pont magasságából kapura, de középre, laposan a vendégek kapusa kezében köt ki a labda.
17'
Kozma Szilárd teker egy szögletet közvetlenül kapura, Szűcsnek résen kell lennie, de kitolja oldalra a labdát.
12'
Nagyot hibázik Retek a bordányi védelem jobb oldalán, egy az egyben vezetheti a labdát a kapusra Sándor, azonban Szűcs Marcell lábbal hárítja a nem túl jól eltalált lövést.
8'
Kovácsot sodorják el a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem látja szabálytalannak, az akciót Németh fejezi be, de a kaput ő sem találja el.
6'
Sándor Máté veszi célba a bordányi kaput, azonban nem találja el.
4'
Kelemen ugratja ki a bal oldalon Nagyot, de az indítás kicsit hosszúra sikerül, így nem lehet elérni.
1'
Elkezdődött a találkozó, a vendégek kezdték az összecsapást.
13.25 A hazaiak neonzöld mezben, fekete nadrágban, neonzöld sportszárban lépnek pályára, a vendégek fekete-piros mezt és fekete sportszárat viselnek. A csapatok most vonulnak ki a pályára. 13.15 Köszöntjük olvasóinkat az SZVSE-stadionból, ahol hamarosan kezdődik a Csongrád megyei első osztály 11. fordulójából a SZVSE-Bordány találkozó, a pályán zajlik a bemelegítés. A találkozó 13.30-kor kezdődik Hanyecz Bence sípszavára.

A találkozó elé

Az a Bordány látogat szombaton a SZVSE-pályára, amelyik az előző fordulóban 3-0-s győzelmet aratott a Sándorfalva ellen. A Szegedi VSE-nek nem sok babér termett ugyanakkor a listavezető - és eddig veretlen - Csongrád ellen, a szegediek 3-1-re kaptak ki. A két csapatot hét pont választja el a tabellán, a Bordány a nyolcadik, míg a SZVSE a tizenharmadik pozícióban várhatja a szombati derbit. A szegediek mindössze egyetlen mérkőzésüket tudták megnyerni eddig hazai pályán, igaz, azt a második helyen álló Makó ellen szerezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.