Sport

Labdarúgás: hatpontos meccset nyert a Mórahalom

Labdarúgás: hatpontos meccset nyert a Mórahalom

2016. október 29., szombat
Labdarúgás: hatpontos meccset nyert a Mórahalom
morahalom-gyongyos008kf

Fontos meccset nyert meg a Mórahalom VSE az FC Dabas ellen, amely a hajrában Dalibor Crkvenjakov büntetőjével biztosította be három pontját.

Kiegyenlített meccs zajlott a pályán, és érezhető volt, hogy aki az első gólt lövi, az nagy lépést tehet a három pont bezsebelése felé is: voltak ugyan jó periódusai az igen harcosan futballozó Mórahalomnak is, de nem akart jönni a gól

Magyar György

és

Vonjic-Zelic Sasa

tanítványainak. A szünet után aztán valamit visszakapott abból a balszerencséből a Mórahalom, ami a Dabas-Gyón elleni meccsüket jellemezte: egy beadás után hiába akart felszabadítani fejjel a vendégek játékosa, pont Kállait találta el a labdája, akinek fejéről azonban védhetetlenül csapódott a labda a bal felsőbe, ezzel megszerezte a vezetést a Mórahalom. Innentől érthetően más volt a meccs képe, a találkozó pedig négy perccel a lefújást megelőzően dőlt el végleg, amikor

Dalibor Crkvenjakov

lépett ki egy indítással, ám

Scheilinger

kapus csak elkaszálni tudta őt, így büntetőhöz jutottak a hazaiak: a sértett pedig nem hibázott, és bebiztosította csapata győzelmét. Ezzel a Mórahalom pontszámban beérte a Dabast, és több lőtt góljának köszönhetően meg is előzte, így a 12. helyre lépett fel a tabellán. A homokhátiak legközelebb november ötödikén a Pénzügyőr vendégei lesznek a bajnokságban.

NB III Közép csoport, 13. forduló

Mórahalom VSE - FC Dabas 2-0 (0-0)

Mórahalom, Móradomb körúti stadion. Vezette: Bálint Attila (Pogonyi Ferenc, Zahorecz Roland).

Mórahalom:

Halász - Fodor (Pócs T. - a szünetben), Lászik, Szücs, Bokányi R., Mészáros (Pócs D., 60'), Magyar, Zámbó, Busa, Crkvenjakov, Szalma (Várda, 88').

Edzők:

Magyar György és Vojnic-Zelic Sasa.

Dabas:

Scheilinger - Dabasi, Kállai, Eördögh, Dobó, Huszti, Karacs R. (Takács K., 62'), Surányi, Komoróczi (Nádházi, 78'), Huller (Hollauer, 60'), Sárközi.

Vezetőedző:

Dajka László.

Gól:

Kállai (60', öngól), Crkvenjakov (86', tizenegyesből).

Sárga lap:

Mészáros (28'), Fodor (36') ill. Eördögh (69'), Komoróczi (80'), Surányi (83'), Scheilinger (85'). Vojnic-Zelic Sasa:

"Tudtuk, hogy kellemetlen stílusú csapat ellen lépünk pályára, így csak úgy nyerhettünk, ha mi is ezt az utat választjuk. Úgy is készültünk, hogy nehéz lesz helyzetbe kerülnünk, és nem fogunk tudni jól játszani, de a hozzáállásban mást kell hoznunk, mert csak így lehetünk egálban. Nem voltunk jobbak, de a második félidőben sok párharcot nyertünk, szervezetten védekeztünk, mentalitásunknak köszönhetjük ezt a három pontot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.