Írjon nekünk
Gazdaságvédelmi akcióterv

Sport

Kézilabda: a jótékonyságról is szól a szombati algyői kézirangadó

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

algyo_pick09_gs

Jótékonysággal kezdődik az algyői kézilabda-rangadó szombaton, a ContiTech-FKSE Algyő a Ferencváros elleni mérkőzése előtt a Magyar Rákellenes Liga Pink Month, mellrák időben való felismerésre felhívó akcióját támogatja, majd a település arcának, Kopasz Bálintnak felkészülését segítő eszközt is átadnak az olimpiát is megjárt fiatal sportolónak.

Kellemes kézilabda délután lehet a szombat a sportág Csongrád megyei szerelmeseinek, hiszen a 13.30-kor kezdődő MOL-Pick Szeged-Telekom Veszprém rangadó után kényelmesen át lehet érni a másodosztály Keleti csoportjának két legjobb csapatának rangadójára, hiszen az élen álló ContiTech FKSE Algyő a szintén 100%-os Ferencvárost fogadja a Fehér Ignác Általános Iskola tornatermében. Azonban mielőtt kezükbe ragadnák a játékosok a labdát, a jótékonyságé és a segítségé lesz a főszerep: a találkozót megelőzően veheti át a riói olimpián tizedik helyen végzett Kopasz Bálint azt az új kajak ergométert, amely nagyban segítheti eredményes felkészülését. Vadkerti Attiláék csatlakoztak a Magyar Rákellenes Liga Pink Month nevű akciójához, aminek értelmében a szezon idegenbeli mérkőzésein rózsaszín mezben lépnek pályára, ezzel is felhívva a figyelmet a mellrák időben való felismerésére – a fiatal kajakos pedig egy ilyen mezt is átvehet majd Bella Árpádtól, az algyői csapat klubigazgatójától. Mindezek mellett a szombati mérkőzésen a jegypénztár melletti urnába minden kilátogató néző elhelyezheti a támogatását, amelyet az egyesület a mérkőzés bevételével együtt elutal a Magyar Rákellenes Ligának.

algyo_tisza-party019kf

„Július elsejétől töltöm be ezt a posztot a hivatalban, azt gondolom, elég jól össze tudunk dolgozni a szakosztályokkal, az Algyő SK esetében is, így a tékvandótól kezdve a labdarúgáson át az összes szakosztály esetében. Amikor megkaptam ezt a megbízást, akkor ez is volt a feladatom, hogy hozzam közelebb a sportágakat. Mondhatom személyesen, Algyő önkormányzata, illetve az FKSE játékosaként is, hogy mindannyian szívesen kampányolunk, nem véletlen ez az összefogás” – összegzett portálunknak Algyő sportreferense, Herbert Gábor, aki egyben a klub játékosa is, bár sérülése miatt még ebben a szezonban nem léphetett pályára.

Herbert Gábor hozzátette, bíznak abban, hogy telt ház előtt fogadhatják majd a Fradit, a zöld-fehérek legyőzése pedig nagy bravúr lenne Dankó Ervin legénysége számára, hiszen a Ferencváros egy NB I-es kerettel rendelkező csapat, így a döntetlen is ebbe a kategóriába lenne sorolható. „Ezen dolgoznak a srácok, e mellett pedig egy jó ügy mellé is oda tudunk állni. Ha nem is lesznek annyian, mint a Pick-Veszprémen, de egészen sok érdeklődő van már a meccs előtt, a közösségi médiát látva is. Azt szeretnénk, ha a megtelt táblát ki lehetne tenni szombaton” – zárta Herbert Gábor.

Közélet

A városvezetés tétlenül nézi, ahogy használhatatlanná válnak a focipályák

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Az alsóvárosi Szabadság téri és a petőfitelepi Füge sori focipályán is hódító hadjáratot tart a természet.

Tovább olvasom

Hírzóna

Szoboszlai Dominik lett a szezon legjobbja Ausztriában

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A magyar válogatott játékost a bajnokságban szereplő klubok vezetőedzői és a elnökei szavazatai alapján választották legjobbnak.

Tovább olvasom

Sport

Forma–1: Bottas nyerte az idénynyitó Osztrák Nagydíjat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A koronavírus-járvány miatt csaknem négy hónapos csúszással kezdődött az idény.

Tovább olvasom

Aktuál