Kultúra

Kedvezményes Pompeji-kiállítás október 23-án

Kedvezményes Pompeji-kiállítás október 23-án

2016. október 19., szerda
Kedvezményes Pompeji-kiállítás október 23-án
Pompeji_mfm

Október 23-án, vasárnap kedvezményesen tekinthetik meg az érdeklődők a szegedi Pompeji-kiállítást. A nemzeti ünnep kapcsán kedvezménnyel látogatható a tárlat három helyszíne: a Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház és a Kass Galéria.

Kedvezménnyel várja a nemzeti ünnep apropóján látogatóit a Móra Ferenc Múzeum: október 23-án, vasárnap 10-18 óra között féláron válthatóak meg a Pompeji-kiállítás mindhárom helyszínére érvényes sétálójegyek. A belépők a Móra-múzeumban, a Fekete házban és a Kass Galériában is érvényesek, így Pompeji világának minden szegletét megismerhetik az érdeklődők. A Pompeji-kiállítás egészen az év végéig látható Szegeden. Összesen százhúsz, a katasztrófát megélt tárgyat mutatnak be, melyek között találunk gladiátor sisakokat, gyönyörű falfestményeket, eredeti gipszöntvényt is. A Móra Ferenc Múzeumban magával a katasztrófával és mindennapokkal, a Fekete házban a gladiátorokkal, étkezéssel, temetkezéssel ismerkedhetnek meg a látogatók. A Kass Galériában pedig megtekinthető „Az Alföld barbárjai” című régészeti tárlat, mely a pompeji katasztrófa időszakát mutatja be Csongrád megyei vonatkozásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.