Hátország: Szélesi Zoltán is megtekintette a Csongrád megyei labdarúgó-válogatott edzését

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

megyevalogatott3

Szélesi Zoltán is ellátogatott az MLSZ képviseletében a korosztályos Csongrád megyei labdarúgó-válogatott október 18-i edzésére. A szakember sok tehetséges futballistát látott, és a szervezéssel is meg volt elégedve.

Két korosztálynak tartottak edzést október 18-án, kedden, amelyen több mint negyven tehetséges futballista gyerek volt jelen a 2004-2005-ös korosztályból. Az edzésen részt vett az a Szélesi Zoltán is, aki Bernd Storck egyik jobbkeze a válogatottnál. A szakember végignézte a tréninget, és nagyon elégedett volt a szervezőmunkával, valamint az edzés lebonyolításával is. A gyakorlás befejezése után szólt pár mondatot a gyerekekhez, akik jól vették az akadályokat.

Az ifjú focistákkal egyébként egy állandó stáb foglalkozik: Major László és Dlusztus Imre a labdás edzésekért felel, Kovács Krisztián a kapusedző, Hódi Zsuzsanna a fizioterapeuta, Brinszky Adrián pedig a srácok erőnléti edzéseiért felel. A gyerekeknek már csak azért is érdemes a megyeválogatott kéthetente tartott edzésein részt venni, ugyanis így felfigyelhetnek rájuk akár az MLSZ-ből is.

no images were found

Előző sztori

Mága Zoltán adományait vehették át az ÁGOTA fiataljai + FOTÓK

Következő sztori

Ismét szegedi díjazottja van a L’Oréal és az UNESCO díjának

Legutóbbi hasonló cikkek