Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Sport

Hátország: nem szerzett pontot a SZEAC Győrben

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

eto_szeac

A kilencedik fordulót rendezték a hét végén az U-14-es és U15-ös labdarúgó NB1-ben. A L-IT-SZEAC csapatai sajnos pont nélkül tértek haza a győri kirándulásból.

A SZEAC U-15 azonnal támadólag lépett fel idegenben is, melynek eredményeként szép támadásokat vezettek Csányiék. A hetedik percben Holcsik erőszakosan betört a 16-oson belülre, ahol buktatták, tizenegyes. A büntetőt Török magabiztosan értékesítette, 0-1. A 11. percben egy szöglet után Vincze fejesét védte bravúrral a győri kapus. 18. percben szabadrúgást végezhet el balról az ETO. A teljes vendég védelem csak nézi a fejest, amit Zékány még kivéd, a kipattanót azonban a hazaiak a hálóba kotorják, 1-1.
32. percben szabadrúgás az ETO-nak 24 méterre a kaputól. A későn vetődő Zékány csak beleütni tud Ominger lövésébe és a labda hálóba köt ki, 2-1. A bekapott gól ellenére is támadásban maradt a SZEAC, aminek a 38. percben lett meg az eredménye. Egy szabadrúgást 26 méterről Török Kevin csavart a jobb felső sarokba, 2-2.

Szünet után két helyzettel nyitott a hazai csapat, mindkétszer Zékány bravúrjára volt szükség. Ezután főként a mezőnyben folyt a játék, míg a 60. percben váratlanul megszerezte a vezetést az ETO. Ottlik kétszer is felszabadíthatott volna, nem sikerült, harmadszorra a vállát érte a labda, meglepetésre a spori befújta a büntetőt, melyet Ominger megköszönt és értékesített, 3-2. A hajrában egyenlíthetett volna Paksi legénység, ám Vincze nagy cselsorozat után nem passzolta be a labdát az üresen álló Holcsiknak, így oda lett a lehetőség. És ahogy ez lenni szokott, egyenlítés helyett, az utolsó percben szögletből Varga újabb gól szerzett a hazaiaknak, 4-2.

Labdarúgó NB I, U15, 9. forduló

ETO FC Győr – L-IT-SZEAC 4-2 (2-2)
Győr, Győri ETO stadion. Vezette: Rigó Martin (Halmai Kristóf, Kulcsár Dominik).
L-IT-SZEAC: Zékány – Mészáros, Ottlik, Török K., Nagy-Pál (Fazekas) – Veszelka, Kalmár (Hovanyecz), Holcsik (Barna), Csányi (Nagy M.) – Lóki (Molnár), Vincze (Török Á.). Edző: Paksi Péter.

Paksi Péter: “Remekül kezdtük a mérkőzést, de ezen a szinten ennyi egyéni hibát nem szabad elkövetni! Bosszantó, mert ebben a mérkőzésben sokkal több volt!”

Az U14-eseknél ahogy ez már többször előfordult a szezonban, remekül játszott a csapat a találkozó első időszakában. A kilencedik percben bekapott gólra egy percen belül sikerült válaszolni Radosevic révén. Az ETO ugyan a 25. percben újra vezetéshez jutott, de a szegediek remekül játszottak a félidő hátralévő részében is

Aztán a második játékrészben, ahogy az előző mérkőzéseken is, elfáradt a SZEAC, a hazaiak még háromszor bevették Sági kapuját, beállítva az 5:1-es végeredményt.

Labdarúgó NB I, U14, 9. forduló

ETO FC Győr – L-IT-SZEAC 5-1 (2-1)
Győr, Győri ETO stadion. Vezette: Halmai Kristóf (Rigó Martin, Kulcsár Dominik).
L-IT-SZEAC: Sági (Ásós) – Őrhalmi (Suták), Ábrahám, Bánfi (Heidrich), Hochheiser – Kovács, Radosevic, Csehó (Molnár), Gera N. – Jakó (Sisák), Gera Z. Edző: Bilic Igor

Bilic Igor: “Az első félidőben remekül játszottunk, szép gólt lőttünk és volt néhány nagy helyzetünk is. A második játékrész elején egy sérülés miatt meg kellett bontani a védelmet és ezután már nem tudtunk megfelelő teljesítmény nyújtani.”

Tovább olvasom

Sport

Mikler Roland: Rajtunk biztosan nem múlik a szezonkezdés

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Négy és fél hónap után kezdhette meg a közös munkát a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

Tovább olvasom

Sport

Stabilitást vár csapatától Szabó Zoltán

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Az SZVE szerdán a Péccsel mérkőzik Budapesten.

Tovább olvasom

Sport

Germán Tamás: Nincs megtiltva, hogy nyerjünk Szombathelyen

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tovább olvasom

Aktuál