Bulvár

Baleset történt az M5-ös autópályán - megszűnt az útlezárás

Baleset történt az M5-ös autópályán - megszűnt az útlezárás

2016. október 7., péntek
Baleset történt az M5-ös autópályán - megszűnt az útlezárás
kekfeny_rendorseg_szirena

Megszűnt a félpályás útlezárás az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 145-ös kilométerszelvényben - írja a police.hu.

Egy magyar honosságú személyautó október 7-én reggel érintőlegesen a szalagkorlátnak ütközött, majd a leállósávba sodródott. A balesetben sem a sofőr, sem utasa nem sérült meg. A helyszíni szemle és műszaki mentés miatti félpályás útlezárás 8 óra 35 perckor megszűnt, a forgalom ismét zavartalan.

Korábban írtuk:

Baleset miatt csak egy sáv járható az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 145-ös kilométerszelvényben. Egy magyar honosságú személyautó érintőlegesen a szalagkorlátnak ütközött, majd a leállósávba sodródott. A balesetben sem a sofőr, sem utasa nem sérült meg. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán csak a belső sáv járható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.