Bulvár

Az Invitel Magyarország legfinomabb családi receptjeit keresi Szandival

Az Invitel Magyarország legfinomabb családi receptjeit keresi Szandival

2016. október 6., csütörtök
Az Invitel Magyarország legfinomabb családi receptjeit keresi Szandival

Mifelénk mindenkinek vannak jól bevált receptjei, amiket imád a család. Az Invitel október végéig tartó Nyerj recepttel játékában azokat az ízeket és hozzávalókat keresi, amelyek meghatározóak az ország egyes régióiban. A receptbeküldők között 5 db kétszemélyes élményfőzés részvételt sorsolnak ki a Chefparade főzőiskolában, ahol a nyertesek közösen főzhetnek Szandival és egy profi szakácstól leshetik el a mesterfogásokat.

Az Invitel augusztusban indított ’Mifelénk’ kampányában szűkebb környezetünk, településünk, vidékünk számunkra kedves elemeire fókuszál, vagyis azokra a dolgokra, amelyek igazán otthonossá teszik a világunkat. Elsőként az ételekhez kötődő élményeket és emlékeket szeretnék régiós szinten felfedezni ügyfeleik és leendő ügyfeleik segítségével. „Az Invitel ügyfelei és munkatársai az ország különböző pontjain élnek, de közös bennünk, hogy szeretjük a finom ételeket és a helyi specialitásokat. Az Invitel receptversenyével szeretnénk feltérképezni Magyarország ízeit, hogy bemutathassuk a régiók hasonlóságát és egyediségét” – mondta el

Iski István

, az Invitel lakossági és kisvállalati marketingigazgatója. „A Mifelénk kampány összes aktivitásával azt szeretnénk elérni, hogy a helyi értékeket minél többekkel megismertethessük szolgáltatásaink – jelen esetben az internet – segítségével. Bízunk abban, hogy a helyi közösségek részeként sokaknak örömet okozhatunk azzal, hogy megosztjuk ezeket a különleges recepteket és a hozzájuk kapcsolódó egyedi történeteket” – tette hozzá. Bárki részt vehet a játékban akár a nagymamától, vagy édesanyától tanult finomság beküldésével. 5 szerencsés közülük pedig kétszemélyes élményfőzést nyer

Szandival

a budapesti Chefparade főzőiskolában. Az élményfőzés egy társas összejövetel profi környezetben, ahol a résztvevők csapatokba rendeződve gyakorlott szakács irányításával készíthetnek el egy háromfogásos menüt. A különleges estét nem csak a szakácstudás, hanem Szandi személye is színesíti, hiszen az énekesnő a csapatokkal együtt készíti el a vacsorát, amit közösen, kötetlen beszélgetés közben fogyaszthatnak el a nyertesek. „Nagyon szeretek főzni. A konyhában való tevékenykedés mindennapjaim része, hiszen a családunk minden este együtt vacsorázik. Ha időm engedi, órákat képes vagyok kreatívkodni, de 15-20 perc alatt is boldogan "dobok össze" valami finomságot. Szenvedélyesen gyűjtöm a recepteket, köztük jónéhány saját kreáció. Úgy gondolom, a főzés és a közös étkezés rendkívül jó csapat, ill. családépítő program” – mesélte Szandi, aki nem csak a színpadon hódít énekesnőként, hanem főzőtehetségével is nagy rajongótábort gyűjtött már maga köré.

Hogyan lehet receptet beküldeni?

A

nyerjrecepttel.hu

oldalon lehet recepteket feltölteni a megfelelő mezők kitöltésével. Egy személy akár több receptet is feltölthet, így növelve nyerési esélyeit. A recepteket október végéig várják, a legjobbak közül hetente válogatnak néhányat az oldalra. November 2-án sorsolással választják ki a szerencséseket, akik részt vehetnek majd Szandival az élményfőzésén a Chefparade főzőiskola egyik budapesti helyszínén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.