Bulvár

Több szatyornyi játékot kaptak a bohócdoktorok + FOTÓK

Több szatyornyi játékot kaptak a bohócdoktorok + FOTÓK

2016. szeptember 22., csütörtök
Több szatyornyi játékot kaptak a bohócdoktorok + FOTÓK
jatekatado004kf

Több szatyornyi játékot kaptak a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorai. A felajánlás a szegedi Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány részéről érkezett, a plüssállatok és egyéb játékok a gyermekklinika kis betegeihez kerülnek.

A szegedi Együttműködéssel a gyermekekért Alapítványunk minden hónapban felállítja Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozát, ahová olyan készségfejlesztő játékokat, plüssöket, akár könyveket helyezhetnek el a szegedi édesanyák, melyekre otthon náluk már nincs szükség. A felajánlásokat az alapítvány ingyenes mesekoncertjein, kézműves programjain adhatják le, ezeket később bölcsődékbe, óvodákba, a védőnői hálózat részére juttatnak el - tudtuk meg

Karacs Ritától

, az alapítvány kuratóriumi elnökétől. Csütörtökön a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktoraihoz kerültek a szeptemberben gyűjtött játékok, több szatyornyi, kisfiúknak és kislányoknak szánt plüssfigurával telt meg autójuk csomagtartója.

Csatai Gergő

, vagy ahogyan a gyerekek közül sokan ismerik, Gergő Bohóc elmondta, a játékok a Szegedi Gyermekklinika kis betegeihez kerülnek majd. "A kígyónak már meg is van a helye" - mutatott mosolyogva a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány kurátora

Szemenyei Dorkára

(Dorka Bohóc), aki új asszisztensre talált egy rózsaszín plüsskígyó képében, s minden bizonnyal komoly szerepet szán neki a gyógyító műsorokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.