Kvótareferendum – Lázár: akár százezrek is érkezhetnek Magyarországra

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Akár százezrek is érkezhetnek Magyarországra, ennyi ember pedig már tízéves időtávon megváltoztathatja a demográfiai viszonyokat – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Kiszomboron.

Lázár János a 4200 lakosú Csongrád megyei községben szervezett utcafórumon elmondta, az ott élőknek közvetlen tapasztalatuk van a migrációról, hiszen néhány kilométerre onnan tavaly több százezer ember lépte át illegálisan a határt.

Közülük 148 ezren itt regisztráltak Európában először, ez alapján pedig egyes országok felhatalmazva érzik magukat, hogy ide küldjék vissza ezeket az embereket, Magyarország pedig sehova nem tudja továbbküldeni őket – tette hozzá.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus mintegy százfős hallgatósága előtt hangsúlyozta, a betelepítéssel szemben nincs már más eszköz a kormány kezében, csak az, ha elmondhatja, az emberek egységesen elutasították azt.

Előző sztori

A világnépesség felének egészségét veszélyezteti a helytelen táplálkozás

Következő sztori

A lengyel-magyar barátság jegyében szervezik meg a nyolcadik Görgey Artúr Történelemversenyt