Közélet

Kvótareferendum - Kósa: inváziószerű a bevándorlás

Kvótareferendum - Kósa: inváziószerű a bevándorlás

2016. szeptember 22., csütörtök
Kvótareferendum - Kósa: inváziószerű a bevándorlás

A Fidesz frakcióvezetője szerint "inváziószerű" az illegális bevándorlás; Kósa Lajos a migránsokról szólva az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában kijelentette, "semmilyen problémát nem lehet velük megoldani, de rengeteg új keletkezik".

Hangsúlyozta, "szolidárisak vagyunk", de "nem ide kell hozni a bajt", hanem oda kell vinni a segítséget, ahonnan "ezek az emberek jönnek". Hozzátette: aznap esti tiszafüredi fórumán arra hív fel, hogy mindenki menjen el szavazni október 2-án és voksoljon nemmel, hogy ne mondhassák meg uniós szervek, milyen, "általunk nem ismert emberekkel" kelljen a jövőben "együtt laknunk".

Kósa Lajos

kiemelte: az emberek számára érthetetlenek a rájuk zúduló hírek, példaként említve, hogy menedéket kérők - akiknek 70-80 százaléka 30 évnél fiatalabb férfi - súlyosan bántalmaztak egy magyar kamionsofőrt, nőket molesztálnak, és semmilyen tekintetben nem tartják tiszteletben az európai hagyományokat, szokásokat és jogszabályokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.