Háztető kapott lángra Balástyán, nádas égett Tiszaszigeten

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több esetben is szabadtéri tűzesetekhez riasztották a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységit a múlt hét végén.

Ötszáz négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet pénteken délután Öttömös külterületén. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége és a kiskunhalasi tűzoltók fékezték meg a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

Egy családi ház tetőszerkezete lángolt pénteken késő éjszaka Balástyán. A kisteleki és a szegedi egységek mellett a balástyai önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre. A tető ekkor már teljes terjedelmében égett. Két vízsugárral kezdték meg a tűzoltók a lángok eloltását. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább. Személyi sérülés nem történt.

Elektromos vezetékre hasadt egy nagy méretű faág pénteken délelőtt Mártélyon. A hódmezővásárhelyi hivatásos egység végezte a műszaki mentést, amelyben a mártélyi önkéntes tűzoltók is segítséget nyújtottak.

Az összehordott hulladék és az avar lángolt szombaton Szentesen, a Nagytőkei út mellett. A város tűzoltói egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.

Vasárnap egy szabadtéri tűzesethez riasztották a szegedi egységeket. Tiszaszigeten, a Tiszai úton ötszáz négyzetméteren égett a nádas és az avar. Egy vízsugárral fékezték meg a lángokat a tűzoltók. Senki sem sérült meg.

Előző sztori

Paralimpia 2016: szerdán rajt Rio de Janeiróban

Következő sztori

Ultimate frizbi: ősszel is lesz SZAUB – még lehet jelentkezni játékosnak