Bulvár

Háztető kapott lángra Balástyán, nádas égett Tiszaszigeten

Háztető kapott lángra Balástyán, nádas égett Tiszaszigeten

2016. szeptember 5., hétfő
Háztető kapott lángra Balástyán, nádas égett Tiszaszigeten

Több esetben is szabadtéri tűzesetekhez riasztották a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységit a múlt hét végén.

Ötszáz négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet pénteken délután Öttömös külterületén. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége és a kiskunhalasi tűzoltók fékezték meg a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg. Egy családi ház tetőszerkezete lángolt pénteken késő éjszaka Balástyán. A kisteleki és a szegedi egységek mellett a balástyai önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre. A tető ekkor már teljes terjedelmében égett. Két vízsugárral kezdték meg a tűzoltók a lángok eloltását. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább. Személyi sérülés nem történt. Elektromos vezetékre hasadt egy nagy méretű faág pénteken délelőtt Mártélyon. A hódmezővásárhelyi hivatásos egység végezte a műszaki mentést, amelyben a mártélyi önkéntes tűzoltók is segítséget nyújtottak. Az összehordott hulladék és az avar lángolt szombaton Szentesen, a Nagytőkei út mellett. A város tűzoltói egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Vasárnap egy szabadtéri tűzesethez riasztották a szegedi egységeket. Tiszaszigeten, a Tiszai úton ötszáz négyzetméteren égett a nádas és az avar. Egy vízsugárral fékezték meg a lángokat a tűzoltók. Senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.