Közélet

Átalakul az állami tisztviselők képzésének rendszere

Átalakul az állami tisztviselők képzésének rendszere

2016. szeptember 21., szerda
Átalakul az állami tisztviselők képzésének rendszere

Az állami tisztviselők új képzési programjának és a közszolgálati továbbképzési rendszer megújításának célja a versenyképesebb, naprakészebb közigazgatás kiépítése, amely hozzájárul egy jól működő gazdasághoz és a polgári társadalom megerősítéséhez is - hangoztatta a Miniszterelnökség közigazgatási államtitkára az állami tisztviselők új rendszerű képzésének nyitórendezvényén, szerdán a Parlamentben.

Az igazi tisztviselő című ünnepi rendezvényen

Vidoven Árpád

arról beszélt: 2010-ben elkerülhetetlenné vált, hogy a kormány új alapokra helyezze az elavult magyar közigazgatást, mert a hatalmas apparátus túl sok pénzbe került és nem serkentette, hanem akadályozta az ország gyorsabb, sikeresebb, versenyképesebb fejlődését.

Patyi András

, a képzést megvalósító Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora elmondta, az emberekre, ügyfelekre irányuló közigazgatási működés erősítése, folyamatos fejlesztése áll a projekt középpontjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.