Közélet

A szegedi Pásztor Noémit a Hungary-szalag viselése motiválja

A szegedi Pásztor Noémit a Hungary-szalag viselése motiválja

2016. szeptember 17., szombat
A szegedi Pásztor Noémit a Hungary-szalag viselése motiválja
pasztor_noemi_01

Az Egyetem Arca volt az első versenye, azóta hosszabb-rövidebb megszakításokkal indul szépségversenyeken Pásztor Noémi, aki idén nyáron nyerte el a Miss Grand Hungary 2017 címet, így jövőre ő képviseli hazánkat a világversenyen. A szegedi egyetemen tanuló lány már készül a jövő évi megmérettetésre, melyhez a Hungary-szalag viselésének gondolatából merít erőt.

Pásztor Noémi

2014-ben, az Egyetem Arcával indult először szépségversenyen, s bár onnan akkor különdíjjal tért haza, nem szegte kedvét, hogy jelentkezzen a vajdasági Strandszépe címet viselő versenyen is, ahol már első udvarhölgynek választották. Rövid törökországi cserediákprogram után megnyerte a Miss Alpok Adria–Csongrád Megye Szépe versenyt, innen pedig már egyenes út vezetett Miss International Hungary júniusi középdöntőjébe. "A döntőig vezető út végén elnyertem a Miss Grand Hungary címet, melynek köszönhetően jövőre már a Miss Grand International világversenyen képviselhetem hazánkat" - mondta portálunknak a szabadkai születésű lány.

pasztor_noemi_02

A Miss Grand International versenyen indulók nemcsak a szépség nagykövetei. A világverseny a fegyver és az erőszak ellen kampányol, a nyertesnek tehát - ahogyan Noémi fogalmaz - egy olyan okos, kedves, önbizalommal teli, ugyanakkor jóakaratú lánynak, illetve királynőnek kell lennie, aki képes felhívni a többmilliós követőtáborral rendelkező szervezet figyelmét a háborús térségekben élők helyzetére. "Sokan nem tudnak róla, hogy milyen súlyos dolgok történnek a világ egyik, másik pontján, tehát sokszor már önmagában a figyelemfelkeltés is eredmény, de ettől messzebbre nyúlik egy szépségkirálynő feladatköre. Hogy egy példával éljek: a világverseny szervezői jótékonysági szervezetekkel való összefogáson keresztül juttatnak segítséget sok rászoruló szegénynek, nélkülözőnek. Ezeknek az eseményeknek a nagykövetei nem mások, mint a szépségkirálynők, akik elmennek a segítségre váró helyekre és részt vesznek a támogatás átadásában, példát mutatva ezzel mindenkinek, aki követi őket, vagy majd a helyükbe akar lépni." A legrangosabb szépségversenyek között jegyzett Miss Grand International döntőjét Las Vegasban rendezik. A delegált országok legszebb lányain nagy a nyomás, ezt Noémi már egy évvel a verseny előtt is érzi. Komplett stáb segít neki a felkészülésben: a korábbi királynők mind ellátják jó tanácsokkal, a Miss International Hungary csapata pedig azon munkálkodik, hogy Magyarország képviseletében bejuthasson a legszebb öt lány közé. A nemzetközi tanulmányokon mesterszakos hallgató azt mondta, már önmagában a gondolat is örömmel és erővel tölti el, hogy Hungary-feliratú szalagot viselhet a színpadon. A mindennapokban a Brand Art Academy igazgatója

Luis Cano

szavaiból merít erőt: “egy Miss mindig Miss”. Vagyis egy királynőnek mindig a címnek megfelelően kell viselkednie. Kikapcsolódni igazán csak Szegeden tud, a dóm és a Dóm tér a kedvenc helye, ahol ha csak egy időre is, de maga mögött hagyhatja a versennyel és egyebekkel járó feszültséget. Noémi szereplését hivatalos

Facebook-oldalán

követhetik nyomon, ahol többek között kulisszatitkokat is megmutat a szépségversenyek világából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.