Bulvár

Zoltán Erika és Kaczor Feri is ellátogat szeptember elején Deszkre

Zoltán Erika és Kaczor Feri is ellátogat szeptember elején Deszkre

2016. augusztus 17., szerda
Zoltán Erika és Kaczor Feri is ellátogat szeptember elején Deszkre

Szeptember 2-4. között immár 22. alkalommal rendezik meg a Deszki Falunapokat, amelynek kísérő rendezvénye a Polgármesterek XVII. Nemzetközi Főzőversenye.

A pénteki és szombati programoknak a szabadidőpark ad majd otthont, a Deszki Faluházban pedig vasútmodellekből nyílik kiállítás. Rögtön az első napon fellép a Szeged Live Band és Zoltán Erika is. A szombati programban kapott helyet a horgászverseny, a XIII. Nemzetközi Szalma Zoltán Kézilabda Emléktorna és a Szomszédoló, miközben a gyerekeket népi játszóház, ugrálóvár, trambulin, arcfestés, kézműveskedés és íjászat is várja. Délután 13 órától közel ötven nevezővel megkezdődik a XVII. Polgármesterek Nemzetközi Főzőversenye, majd 14 órától az V. Falunapi Tortadíszítő Verseny. 15 órától útnak indul a "Deszk Parádé" , valamint lesz még görkorcsolya bemutató is. 15.30-tól a Bohemian Brass Quintets térzenei műsorára, majd 17 órától a "Miénk a Színpad" nevet viselő kulturális műsorra invitálják az érdeklődőket. Az este folyamán Kaczor Feri táncoltatja majd meg a közönséget, lesz tűzijáték, majd dj Iglódi retro zenés discóval felel a jó hangulatért az utcabálon. Vasárnap 10 órától szentmise, 11 órától pedig a Cantabella Női Kar ünnepi hangversenye zárja a rendezvényt a római katolikus templomban. További információ a XXII. Deszki Falunapok

Facebook-oldalán

.

XXII. Deszki Falunapok_program_e-poster

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.