Zoltán Erika és Kaczor Feri is ellátogat szeptember elején Deszkre

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 2-4. között immár 22. alkalommal rendezik meg a Deszki Falunapokat, amelynek kísérő rendezvénye a Polgármesterek XVII. Nemzetközi Főzőversenye.

A pénteki és szombati programoknak a szabadidőpark ad majd otthont, a Deszki Faluházban pedig vasútmodellekből nyílik kiállítás. Rögtön az első napon fellép a Szeged Live Band és Zoltán Erika is. A szombati programban kapott helyet a horgászverseny, a XIII. Nemzetközi Szalma Zoltán Kézilabda Emléktorna és a Szomszédoló, miközben a gyerekeket népi játszóház, ugrálóvár, trambulin, arcfestés, kézműveskedés és íjászat is várja. Délután 13 órától közel ötven nevezővel megkezdődik a XVII. Polgármesterek Nemzetközi Főzőversenye, majd 14 órától az V. Falunapi Tortadíszítő Verseny. 15 órától útnak indul a “Deszk Parádé” , valamint lesz még görkorcsolya bemutató is. 15.30-tól a Bohemian Brass Quintets térzenei műsorára, majd 17 órától a “Miénk a Színpad” nevet viselő kulturális műsorra invitálják az érdeklődőket. Az este folyamán Kaczor Feri táncoltatja majd meg a közönséget, lesz tűzijáték, majd dj Iglódi retro zenés discóval felel a jó hangulatért az utcabálon. Vasárnap 10 órától szentmise, 11 órától pedig a Cantabella Női Kar ünnepi hangversenye zárja a rendezvényt a római katolikus templomban.

További információ a XXII. Deszki Falunapok Facebook-oldalán.

XXII. Deszki Falunapok_program_e-poster

Default thumbnail
Előző sztori

A BKK a rendőrségi adatok birtokában indít eljárást az ír utasát megverő taxis ellen

Default thumbnail
Következő sztori

Rászoruló iskolások javára indított országos akciót az Ökumenikus Segélyszervezet

Legutóbbi hasonló cikkek