Új életmentő készülékkel gazdagodott a SZEOL SC + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol_elsosegely011kf

Szerda délután elsősegélynyújtó tanfolyam kíséretében a Defibrillátor Plusz Kft. átnyújtotta azt az életmentő készüléket, amelyet a SZEOL SC vásárolt – a klub edzői pedig elsajátíthatták az újraélesztés helyes technikáját, és megtanulhatták használni a készüléket.

Szerda délután a SZVSE-stadion VIP termében a Defibrillátor Plusz Kft. kereskedelmi igazgatója, Varga Erika átnyújtotta Halkó Pálnak, a SZEOL SC ügyvezetőjének a klub által vásárolt életmentő defibrillátor készüléket.

Az NB II-be feljutott klub a távolabbi és közelmúlt sporteseményein és civil rendezvényein történt tragikus események hatására vásárolta a defibrillátort, amelynek köszönhetően nemcsak a csapat tagjai, hanem a környezetükben élők is nagyobb biztonságban vannak.

A nemes kezdeményezést a Defibrillátor Plusz Kft. egy nagyobb kedvezménnyel, valamint díjmentes oktatással támogatta, így az átadást követően a SZEOL SC-nél dolgozó edzők, szakemberek megtanulhatták a életmentéshez szükséges helyes technikákat, illetve megtanulhatták a defibrillátor helyes kezelését.

no images were found

Előző sztori

Szegedi közgazdász: A magyar gazdaságnak szüksége van az euróra

Következő sztori

Kézilabda: alakul az összhang a megújuló KSZSE-nél + FOTÓK