Gazdaság

NFM: holnap 16 óráig lehet pályázni a családi házak energiamegtakarására

NFM: holnap 16 óráig lehet pályázni a családi házak energiamegtakarására

2016. augusztus 15., hétfő
NFM: holnap 16 óráig lehet pályázni a családi házak energiamegtakarására

Megrohamozták a pályázók az Otthon melege program családi házak energiamegtakarítását eredményező pályázatát hétfőn, a rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a pályázást délután határozatlan időre felfüggesztette; a pályázatokat kedd 16 óráig még be lehet nyújtani.

A családi házak államilag támogatott, energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésére, felújítására hétfő reggel 8 órától lehetett jelentkezni. A szaktárca az MTI-vel közölte, hogy délutánig országosan több mint 3500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül. A pályázatot benyújtó magánszemélyek jellemzően 1,2-1,6 millió forint támogatást igényeltek otthonaik energetikai felújításához. Az NFM szerint az Otthon melege programban több mint 3500 családi ház újulhat meg. A feltételeknek megfelelő pályázatok a forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban, a benyújtott pályázatokról a

pályázati portálon

lehet információt kapni - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.