Sport

Labdarúgás: a megyei kupa második fordulójának párosításai

Labdarúgás: a megyei kupa második fordulójának párosításai

2016. augusztus 4., csütörtök
Labdarúgás: a megyei kupa második fordulójának párosításai
labdarugas_foci_futball_gs

Sorsoltak a Csongrád megyei labdarúgó kupa második fordulójának párosításait illetően: a Tiszasziget-Szentes párosítás tekinthető a második kör slágermeccsének.

A szerdai,

első körös játéknapot

követően megfeleződött a mezőny: a két, alacsonyabb osztályból nevezett együttes közül a Kiszombornak sikerült a továbbjutás az FK 1899 Szeged ellenében, a gárdára ezúttal majd az Algyőt búcsúztató Kistelek vár. Miután a Sándorfalva nem tudott kiállni hazai pályán a Szentes ellen, a Kurca-parti együttes játék nélkül lépett tovább a következő körbe, ahol az első forduló legnagyobb arányú győzelmét arató Tiszasziget vendége lesz. A mérkőzéseket augusztus 10-én szerdán, 17 órától játsszák, amennyiben a 90 perc nem hozna döntést, egyből büntetőrúgásokkal dől el a továbbjutó kiléte.

A megyei magyar kupa 2. fordulójának párosításai

Ásotthalmi TE - Szőregi RSE-Szegedi VSE győztese Makói FC - Újszegedi TC Tiszasziget SE - Szentesi Kinizsi SZITE Kiszombori KSK - Kisteleki TE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.