/

Idős szegedi férfit keres a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

balazs_ferenc_gyorgy_policeA Szegedi Rendőrkapitányság a 06010/14623/2016. általános számon körözési eljárást folytat a 67 éves Balázs Ferenc György eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. augusztus 19-én újszegedi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírása: körülbelül 175 centiméter magas, 90 kilogramm súlyú, haja őszes, kopaszodó, barna szeme és ősz borostája van. Testtartása görnyedt, járása csoszogó, hátán egy 5 forintos nagyságú anyajegy van.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

SZIN-re lépett a kormányhivatal a partfürdőn

Következő sztori

Szegeden folytatott megbeszéléseket Erdős Norbert EP-képviselő + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek