Sport

Bíróság elé állt a Szentes és a Csongrád meccsét megzavaró szurkoló

Bíróság elé állt a Szentes és a Csongrád meccsét megzavaró szurkoló

2016. augusztus 2., kedd
Bíróság elé állt a Szentes és a Csongrád meccsét megzavaró szurkoló
biro_birosag_per_itelet

A Szentesi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította azt a csongrádi fiatalembert, aki egy labdarúgó bajnokin zavarta meg a mérkőzés rendjét.

A vádirat szerint vádlott március 5-én a megyei labdarúgó szövetség által szervezett Szentes - Csongrád labdarúgó csapatai közötti bajnoki mérkőzést nézte végig a vendégszurkolók számára biztosított mobil lelátón. Vádlott a mérkőzés alatt elfogyasztott két üveg sört, amitől ittas állapotba került. A mérkőzés 83. percére, sérelmezve azt, hogy a bíró nem ítélt meg egy büntetőt a csapata javára, indulatos állapotba került és egy sörös üveget dobott a nézőktől elzárt játéktérre. A mérkőzést félbeszakították és csak a sörös üveg játéktérről történő eltávolítását követően tudták azt folytatni. Vádlott magatartásával veszélyeztette a sportrendezvény megtartását. A gyorsított eljárás keretében bíróság elé állított vádlottat a Szentesi Járásbíróság a vádirattal egyezően rendbontás vétségében mondta ki bűnösnek és a vádlottat 1 évre próbára bocsátotta. A bíróság határozata jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.