Közélet

A szegedi Ferroép Zrt. Európa legjobb cégei között

A szegedi Ferroép Zrt. Európa legjobb cégei között

2016. augusztus 2., kedd
A szegedi Ferroép Zrt. Európa legjobb cégei között
nemesi_pal02_gs

Egyetlen szegedi székhelyű cégként került be a Ferroép Zrt. a London Stock Exchange Group „1000 leginspirálóbb európai cég” listájára. A vállalkozás, melynek többek között a Reök-palota rekonstrukciós munkáját, a Dóm téri épületek belső felújítását és az SBO helikopterleszállót is köszönheti a város, 26 év alatt jutott el az építőipari ágazat csúcsára.

Tíz magyar cég, köztük a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagja, a szegedi székhelyű Ferroép Zrt. is felkerült az „1000 leginspirálóbb európai cég” listájára - adta hírül kedden közleményében az iparkamara. A londoni kiadvány első alkalommal gyűjtötte össze Európa leggyorsabban növekvő és legdinamikusabb kis- és középvállalatait. A listán szereplő vállalkozások átlagosan 71 százalékos bevételnövekedést értek el éves szinten az elmúlt három évben, a szegedi cég mellett felkerült még a Carboferr Zrt., a Colas Hungária, az Euro One Számítástechnikai Zrt., a Geohidroterv Kft., a Hunland, az Innocore Vision, a Keviép, a MPF Industry Group, valamint a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

Nemesi Pál

, a Ferroép Zrt. vezérigazgatója szerint az elmúlt 26 évben tapasztalt folyamatos, és saját erőforrásokból működtetett fejlesztés eredménye, hogy a szegedi céget magasan jegyzik az építőipari ágazatban. Úgy folytatta, a London Stock Exchange Group listájára elmúlt 4-5 év mutatói alapján kerülhettek fel. Hosszú lenne számba venni, megyeszerte és országszerte mennyi intézmény belső és külső felújítását végezte már a cég, Szegedről is csak néhány fontosabb beruházást emelt ki portálunk kérésére a vezérigazgató. A Ferroép Zrt. végezte többek között a Reök-palota és a Rektori Hivatal felújítását, továbbá ők jegyzik a Dóm téri épületek belső megújítását, valamint az SBO helikopterleszállójának építését is. "Büszkék vagyunk arra a tevékenységre, amit a gazdasági életben megvalósítottunk, ahogyan dolgozunk. Az „1000 leginspirálóbb európai cég” listáján szerepelni egyfajta visszaigazolás az üzleti filozófiánkról, cégünk stratégiájáról. Azt gondolom, hogy ez egy olyan modell, amit bátran ajánlhatunk más vállalkozásoknak is. Az üzleti gondolkodásmódunknak köszönhető, hogy bekerülhettünk ebbe az elit körbe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.