Bulvár

Tíz percen belül elfogták a szegedi rablót

Tíz percen belül elfogták a szegedi rablót

2016. július 2., szombat
Tíz percen belül elfogták a szegedi rablót
kekfeny_rendorseg_szirena

Az egyik szegedi ingatlanból két üveg befőttet akart eltulajdonítani egy vásárosnaményi férfi, aki a nála lévő kalapáccsal a sértettet fejbe vágva távozott a helyszínről. A rendőrök nem sokkal a bejelentés után elfogták a gyanúsítottat - írja a police.hu.

A gyanú szerint az 55 éves férfi péntek éjjel, a lakatpánt megrongálásával jutott be a szegedi családi ház pincéjébe, ahol két üveg befőttet vett magához. Az ingatlan egyik lakója megzavarta a gyanúsítottat, a két férfi között dulakodás alakult ki. A feltételezett elkövető ezután a nála lévő kalapáccsal fejbe vágta a sértettet, aki könnyű sérülést szenvedett. A rabló végül egy kerékpárral távozott a helyszínről. A bejelentést követő 10 percen belül a helyi körzeti megbízott elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

K. Mihályt

. Kihallgatását követően a vásárosnaményi férfit a szegedi nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.